raila canım çok teşekkürler fikrin için allah sana bece çok büyük sabır vermiş aynı evde geçinemezdim. ufffff çok zor yaaaa kurtulmak istiyorum burdan bıçak kemiğe dayanmaya başladı offfff. allah benim gibi herkese sabır versinn
bıçak kemiğe dayandı deme minik..canın sıkıldığında başka şeyler düşün ...düşündükçe her şeye sinir olursun ..düşünmee...hatta böyle zamanlarda kendin için uğraş... kendine pasta yap, yemek yap, maske yap, keyfine bak...
iyi taraftan düşün canım demekki beni örnek alıyor de kendi kendine kızsan bile belli etme umursama bile bence bir müddet sonr abakarsın vaz geçer canım oldumu ama kendini sakın üzmeeee
teşekkür edrim arkadaşlar ama ben iyilikle baktıkça o hala cahillik yapmaya ve hata yapmaya üstümüze gelmeye çalışıyo bende öle düşünmeye çalışıyorum benşmde anneme böyle yapsalar diye ama bazı şeylere gururum el vermiyo ve boyun eğemiyorum. allah sabır verdikçe inşallah bununda üstesinden geleceğiz. bide bu aralar maddi durumlar çok kötü oldu herkes birbirine sarıyo. bi eşimi idare etmeye çalışıyorum bi onları ama yinede herkes bana yükleniyo. durumlar kötü allah kötü bi sonuç vermesin