zaga Üye Üye 10 Kasım 2009 #1 Muhteşem Gelinlik Modelleri muhteşem gelinlikler muhteşem gelinlik modelleri en gelinlikler gelinliklere bak gelinlik Her sene ünlü modacılar değişik gelinliklerle karşımıza çıkıyorlar...İşte size en yeni gelinlik modellerinden birkaç model
muhteşem gelinlikler muhteşem gelinlik modelleri en gelinlikler gelinliklere bak gelinlik Her sene ünlü modacılar değişik gelinliklerle karşımıza çıkıyorlar...İşte size en yeni gelinlik modellerinden birkaç model
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 10 Kasım 2009 #2 vay vay vaaaayyyy modellere bak şimdi gelde gelinlik sec secebilirsen bir sürü begendim ya ben evlenirken yandım hee karar veremem aslaaa şimdi bunlara bayıldım😀
vay vay vaaaayyyy modellere bak şimdi gelde gelinlik sec secebilirsen bir sürü begendim ya ben evlenirken yandım hee karar veremem aslaaa şimdi bunlara bayıldım😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 10 Kasım 2009 #3 Hmm modellerin hepsi birbirinden zarif görünüyor,seçmek zor.Ama benim evlenmeme daha çok var o zamana kadar kesin seçim yaparım.🙂 Emegine sağlık canım
Hmm modellerin hepsi birbirinden zarif görünüyor,seçmek zor.Ama benim evlenmeme daha çok var o zamana kadar kesin seçim yaparım.🙂 Emegine sağlık canım
asi&mavi Yeni Üye Üye 15 Kasım 2009 #5 cokkkk güzeller ya offf ewlensekte alsak birer tane emegine sağlık canım😀