Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[h=3]TULUM PEYNİRLİ TAZE OTLU OMLET DÜRÜM[/h]Omlete farklı bir yorum. Sunumu ile farklılaşan bu tarifi kahvaltılarınızda hafif bir alternatif olarak sunabilirsiniz. Hazırlanması süresi de tam 2 dakika.Malzemeler:1 yemek kaşığı (35 gr) Teremyağ2 adet yumurta40 gr Erzincan tulum2 dal dereotu4 dal maydanoz4-5 yaprak taze fesleğen ve reyhan yaprağı½ çay kaşığı tuz½ çay kaşığı karabiberHazırlanışı:1 yemek kaşığı Teremyağ’ı ısıtılmış tavaya koyun ve tuz, karabiber ile lezzetlendirilmiş çırpılmış yumurtadan sade ve incecik bir omlet yapın. Tüm taze baharatları ince kıyıp tulum peyniri ile hazırlanan omletin arasına yerleştirip dürüm şekilde sarın. Afiyet olsun.Püf Noktası: Tarifte kullanılan taze baharatları bıçakla kesmek yerine elinizle kopararak kullanırsanız, otların suyu içinde kalır ve kurumaz.Püf Noktası:Omlet çok ince olarak tavaya dökülmelidir. Aksi takdirde dürüm şekli verilirken yırtılabilir.