Murat 29 yasinda dul bekar yas farketmez bayan arkadas ariyorum sms atin

Mahperver

Yeni Üye
Üye
Murat 29 yasinda dul bekar yas farketmez bayan arkadas ariyorum sms atin
dul bayan arkadaş dul arkadaş arıyorum bekar mekanı wwwsmsarkdaş
Muzik dinleyecektim muzik kanallarini bir bir geziyorum..
Bir kanalda degil,bir cok hatta cogunda alt yazi olarak gecen ic yakan mesajlara gozum takildi,evli bekar kapali acik zayif sisman dul bekar yurtdisindan yurticinden timarhaneden uzaydan fark etmez bir bayanla tanismak istiyorum diye gecen mesajlara neden kimse tepki gostermiyor..
Tv ust kurulu nerde?..ahlak kurallari nerde?..
Mesaj arayislarinda ne arasaniz var,lezbiyen ciftler kapali ciftler ve daha bir cok sey ..
Baktim mutfaga oglum geldi yazilari okumaya basladi..Anne byseksuel ne demek deyince tvyi kapattim....

yerden göğe kadar haklısın...artık insanlar insanlıklarından çıkmaya başladılar...ben o tür tv kanallarına bakmadan geçiyorum...ama aklımada gelmiyo değil...bu kadar insan karşılık görmese msj atmaz demekki onlar gibi kanı bozuk çok tek değiller yani...

güzel bi konu olmuş canım...tşkler

Maalesef içler acısı bir durum ne yazıkki...Ufacık şeyleri büyüten ve yasak koyan rütük bu konularda sanırım uyuyor..

buda bugünümüzün içler acısı bi durumu işte.insanlar şaşırmış artık.utanma diye bişi kalmamış.sms olarak altta geçmeyi bıraktım doğrudan kanallara canlı yayınlara yaşı her ne olursa olsun çıkanlar var.ayıp yahu ayıp.insanda biras utanma duygusu olur.

yetişen yeni nesile yazık valla.büyüdükleri ortamın suyu çıktı

malesef biz insanlar onlara reyting veriyoruz asla izlemiyceğim bi şeydir ama tepkide göstermiyoruz zamanında orhan gencebaya ferdi tayfura izin verilmeyen tv programlarında şimdi neler yayınlanıyo

...........rütük nerdesin uyuyomusun........

tv programlarında yiğen amcasının karısıyla birlikte oluyo.kardeş ablanın kocasını elinden alıyo oyüzden sapıklıklar sapkınlıklar çoğaldı 3 yaşındaki çocuklar aşkdan meşkden bahseder oldu ben açıkcası kızımın geleceği için çok endişeliyim çocuklarımız bizim geleceğimiz onları nasıl bir topluma emanet ediyoruz

..................hey millet nerdeyiz yoksa bizdemi uyuyoruz....................

ya bırakın mesajdan önce evlenme programlarına bişey densin ev araba para bütün deyerler ayak altı olmuş ona 1 dakika bile bakmak büyük bir zaman kaybı bence akşama kadar bakıyolar çok saçmalıyolar bence

Halk yani kısaca biz sesimizi nasıl duyurabiliriz..
Böylesine pasif kalmamıza sebep olan sebepleri kınıyorum..
Elimizden bir tek şey gelir diye düşünüyorum..evimize aile fertleri olarak yatırım yapıp medenice değer ve ahlak üzere yetişmek-yetiştirmek..aksi takdirde kale içeriden alınır..bilmeyen kalmadı.
Saygılar meleklerim..

Gercektende cok komik ve bazende cok acayip msjlar yaziyor,denetleme yok sanirim.Bir ara gozum takildi , tanismaya karar vermisler kendini tarif et geldiginde seni taniyayim yazmis,bu sekilde de tanisma olur mu,yazik bu genclere.Kim kimdir kayip,bunu da gectim etrafta hep iyiler yok malesef...