ne oLur yardım edin:(

Cevap: ne oLur yardım edin🙁

Ah tatlım seni çok iyi anlıyorum,seninle aynı kaderi paylaşan okadar çok kadın var ki!Benim babam da çok içer şiddet göstermezdi ama çok eziyet ederdi,bir müddet sonra bıraktı içkiyi,içtiği zamanlarda ondan nefret ederdim,her fırsatta herkese onu sevmediğimi söylerdim,şimdi babam yok,vefat etti ama inan bitanem benim kadar acı çeken kendini parçalayan olmadı.Hangi şehirdesin?Yaşın kaç,kaçyıllık evlisin ve aşk evliliği mi yaptın?

Eşim bana karşı şiddet kullanmıyor ama evde ne varsa kırıp,döküyor... Ben alanyada yaşıyorum 35 yaşındayım çok küçük yaşta evlendim 18 yıllık evliyim...Aşk evliiğimi bilmiyorum kücüktüm....

18 yıl dile kolay aslında senin biraz daha rahatlaman gerekir diye düşünüyorum ewlilik yaşın itibari ile ama şunu sakın unutma dul olmak kolay bişey değil helede sen yalnızsın destek olacak kimse yok sana o yüzden yaşadığın hayatı arayabilirsin hani derler ya içseydide keşke ayrılmasaydım keşke çakseydim diye düşünebilirsin bu yalzınlığın ve desteksizlikten dolayı sana öncede demiştim eğer maddi durumunz iyi ise maddi zemin yap kendine ilerisi için acil durumlar için. Allah yardımcın olsun canım 🙂

canım yaaa ne zor bi durum .. yani hani nafaka falan diyorlarda eğer eşinin işi yoksa durmuda yoksa nafakayı neredn alıcak alamaz ama bence kadın kuruluşları var kadınlara yardım eden yaşadığın şehirde araştır mutlaka vardır ... oraya başvur piskopat diyo bide ..Allah korusun dikkatli davran...çok üzücü çookkk Allah tyardımcın olsun..

ablacım sana şunu söliycem,benim babamda alkolikti.geçen yaz rahatsızlandı ölümden döndü korkudan bıraktı.

ben 22 yaşımdayım babam 51 yaşında ve 18 yaşından beri içiyomuş. tedavi ol dedik olmadı her gün alkolün dozunu arttırmıştı.bizi dövemdi ama anneme(rahmetli)çok çektirdi. annem babam yüzünden öldü çünkü ömrünü yedi 38 yaşında vefat etti ben o zaman 14 yaşımdaydım.
şunu demek istiyorum ayrılacaksan ayrıl sende yarın öbürgün hiçbir farkın olmıcak çünkü alkol hiçbirşeye benzemiyor annem kaç defa evden gitmişti. babam her seferinde bıraktım diye geri döndürdü annemi. diyorumki keşke annemde ayrılsaydı da onunla daha vaktim olsaydı.kadın sıkıntıdan kalp krizi geçirdi. sende evlatlarına böyle acılar yaşatma. en azından babalarını görecekler hayatta olcak. ama sen daha dinç ve daha huzurlu olacaksın.alkol berbat bişi hatırlarım günü gelir annem evde yemek pişiremezdi. babam dünya para alırdı 2 gün içinde o para giderdi. ben babamın alkolü yüzünden ezik büyüdüm. babamı anneme eziyet ettiği için ömür boyu suçluyorum.
allah herşeyin bir yolunu verir.ablacım işin ucunda alkol var. sen ve senin çocuklarından kimse daha önemli değil. sen bilirsin ama yapabileceksen ayrılderim. önce kendini düşün.en iyisini yap kendin için

napıcamı bilmez bi durumdayım ... bir hafta oldu kawga edeli girdği odaya girmiyom girdim odaya girmiyo.. akşa gittim yanına oturdum suratı bi karış sanki beni ölüdrecek pişirdğimi yemiyor her gün kahwaLtı ediyo çocuklar çok huzursuz ağlamaktan bittim aretık yaşayan bir ölü gibi oldum msj attım akşam dedimki ne benim çocuklara eziyet etmeye nede senin hakkın var boşanmak istiyosan boşanalım kızımı çaırdı ne hali varsa onu görsün demiş..bende karar verdim evimden gitmiycem gidiyosa o gitsin.. yazın bi işe gircem kızımda çalışıcak hiç seslenmiycam yani ne oluyosa olsun

hakkında hayırlısı ablam inşallah herşey gönlünce olur ve bundan sonra mutluluğu ve huzuru yaşarsın eğer eşinde kabul ettiyse dahada fazla birbirinizi kırmanın manası yok. en iyisini düşünün ve az zararla bitmesine karar verdiyseniz hakkınıznız da hayırlısı ablam

kızlar barıştık gibi şimdilik iyiyiz oda boşanmayı kabul etmişti araya arkadaşlar girdi barıştırdılar