CaRiZmA Vip Melek Üye 15 Temmuz 2008 #1 Nefret ediyorum... Arkadaslar siz neden nefret edersin? Ben basliyorum, yolda yürürken ayakkabima sakiz yapismasindan nefretttt ediyorum.
Arkadaslar siz neden nefret edersin? Ben basliyorum, yolda yürürken ayakkabima sakiz yapismasindan nefretttt ediyorum.
tuqqce Daimi Üye Üye 15 Temmuz 2008 #2 Cevap: Nefret ediyorum... Ben hayatımın boş geçmesinden nefret ederim..sonra boş zamanlarımı değerlendirememekten nefret ederim🙂
Cevap: Nefret ediyorum... Ben hayatımın boş geçmesinden nefret ederim..sonra boş zamanlarımı değerlendirememekten nefret ederim🙂
M Monera Forum Okuru 15 Temmuz 2008 #3 Cevap: Nefret ediyorum... sıkılmaktan..üst üste gelen sınavlardan..istemediğim,gıcık olduğum şeylerin hep beni bulmasından..dersanedeki bi kızdan... NEFRET EDİYORUMMMMMMMMM!!!:mad2::mad2:😛uf:
Cevap: Nefret ediyorum... sıkılmaktan..üst üste gelen sınavlardan..istemediğim,gıcık olduğum şeylerin hep beni bulmasından..dersanedeki bi kızdan... NEFRET EDİYORUMMMMMMMMM!!!:mad2::mad2:😛uf:
aSqimSin Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #4 Cevap: Nefret ediyorum... Sınıftaki beni çekemeyen kızlardan nefret ediyorum salaklar🙂
UzakMavi Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #5 Cevap: Nefret ediyorum... kendini beenmiş bana göre psikolojik bozuk,ruhen hasta,paranoyak,kompleksli ukalalardan nefret ediyorum 😀
Cevap: Nefret ediyorum... kendini beenmiş bana göre psikolojik bozuk,ruhen hasta,paranoyak,kompleksli ukalalardan nefret ediyorum 😀
Hülya Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #6 Cevap: Nefret ediyorum... enayi yerine konulmaya çalışılmaktan nefret ediyorum 😀 😀 😀 😀 D:
CaRiZmA Vip Melek Üye 19 Temmuz 2008 #7 Cevap: Nefret ediyorum... Acil bir is icin evden cikiyorken telin calmasindan, ve karsi tarafin susmamasindan nefrettt ediyorum 😀
Cevap: Nefret ediyorum... Acil bir is icin evden cikiyorken telin calmasindan, ve karsi tarafin susmamasindan nefrettt ediyorum 😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 25 Temmuz 2008 #8 Cevap: Nefret ediyorum... ben benimle aşık atanlardan nefret ediyorumm
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2008 #9 Cevap: Nefret ediyorum... ben en cok yalandan ve sacma sapan konusmalardan 100bin kere ayni sey tekrarlamaktan(karsimdaki yaparsa)
Cevap: Nefret ediyorum... ben en cok yalandan ve sacma sapan konusmalardan 100bin kere ayni sey tekrarlamaktan(karsimdaki yaparsa)
M Monera Forum Okuru 27 Temmuz 2008 #10 Cevap: Nefret ediyorum... Dünyadaki tüm adilerden nefret ediyorummmmmmmm!!!