*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2007 #1 ohooooo her kez uyudu diyarbakır cemo giyim cemo giyim diyarbakır Oh herkez uyudu ha mekan bana kaldı kızlar nerdesiniz gece tek kaldım cemo almi hido... hadim iyi sabahlarrrrrrrrrrrr uyumama rekorunu ben kırdım
diyarbakır cemo giyim cemo giyim diyarbakır Oh herkez uyudu ha mekan bana kaldı kızlar nerdesiniz gece tek kaldım cemo almi hido... hadim iyi sabahlarrrrrrrrrrrr uyumama rekorunu ben kırdım
M Misafir Forum Okuru 31 Aralık 2007 #2 Ce: ohooooo her kez uyudu şşş sessiz ol herkes yatıyor sende uyu artık
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 31 Aralık 2007 #3 Ce: ohooooo her kez uyudu ay citosum ben kiz benim ikinci rüyama basliyordum senin mesajini okudum burda 🙂 🙂
Ce: ohooooo her kez uyudu ay citosum ben kiz benim ikinci rüyama basliyordum senin mesajini okudum burda 🙂 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 1 Ocak 2008 #4 Ce: ohooooo her kez uyudu bak canim bugün bende burdayim halen ee tabiii yilbasiya bugün...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2008 #5 Ana Yİne Ben Yanliz KalmiŞim AN BEN YANLIZ KALMIŞIM YİNE KIZLAR UYUDUNUZ HA İYİ GECELERRRRRR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM YAV KAHVEDE TEK BAŞINA İÇİLMİYO HA KAFEDE
Ana Yİne Ben Yanliz KalmiŞim AN BEN YANLIZ KALMIŞIM YİNE KIZLAR UYUDUNUZ HA İYİ GECELERRRRRR HEPİNİZİ ÖPÜYORUM YAV KAHVEDE TEK BAŞINA İÇİLMİYO HA KAFEDE
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Ocak 2008 #7 Ce: ohooooo her kez uyudu yaaa herkes yattimiii alooooooo
nisan Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #10 Ce: ohooooo her kez uyudu selamlarrrrrrrrrrrrrm citos nerdesin kizzzzzzzzz