Söylecek başka bişey bulamadınmı canım sen yaaa.....
Hayır hoşlanıyorum felan deme.. Dün kızdığım için öyle dedim de... Biri olsa zaten böyle olmam de.. Ayrıca şu beğendiğin kişi içinse söylemen gereken şey
, duygularım net değil.. Ondan şimdilik ışık görmüyorum.. Zamanla bişey olursa bakarız de geçç.. Ama fazla yorum yapma. Hadi bakalım şansın açık olsun..
Neden yaklaşmayı denemiyorsun canım... Bu insanmı bilmiyorum ama çok kısa sürede hayırlı biri çıkacak karşına.. Güzel aşk görünüyor.. Maddi durumuda iyi. Açık tenli uzun boylu (yada senden uzun) çokta zayıf olmayan biri bu...
Seni seviyor merak etme başkası felan görünmüyor..
İşlerinde ise ani bir gelişme doğacak. Umarım bu fırsatı görür ve değerlendirirsin.
Bazı problemlerin sana zor görünüyor. Halledebileceğin sorunlarda var. Lütfen biraz gayret et. Kendini bırakma..
Gelecek güzel canım
slm handanca 13 subat 1981 dogumluyum bakarsaniz sevinirim...
handanca , bana yazdığınız yorum o kadar duru ve güzel ki ağlıyorum şu an , bir an yanımda hissettim sizi, çok zor bir sınavdan geçiyorum ama eminim herşey düzelecek, çok uzun zamandır devam ediyor zorluklar ama sağlıklıyım ve güçlüyüm , her ne olursa olsun yılmayacağım inancımın arkasında olacağım biliyorum. bazen farkında olmadan belki insanlara o kadar umut ışığı oluyorsunuz ki anlatamam, bana yazdığınız olumlu yorumlardan dolayı değil, olumsuz da yazsanız yorumum değişmezdi çünkü hissettiğiniz gerçekleri paylaşıyorsunuz, bunun için çok özelsiniz. farkında olmadan o kadar kişiye yakınlık gösteriyorsunuz ki anlatamam. sizi takdir ediyorum...Allah size bütün güzellikleri göstersin inşallah...
Merhaba Handanca Hanım, bana da açılım yapabilir misiniz? Bizim şu günlerde biraz sorunlu bir sürecimiz var, bişeyler ters gidiyor. bulunduğumuz evden çıkmak zorundayız yeni bir ev aldık ama hala hazır olmadı o nedenle sözleşme gereği bu evi buşaltmak zorundayız. şimdilik bir kiraya çıkmayı düşünüyoruz. bişeyler ters gidiyor nedense, bu zorlu süreçte birbirimze yükleniyoruz bazen. çok yoğun çalışıyor üstüne varmıyayım diyorum ama eski sevgilisiyle de hala görüştüğünden kuşku duyuyorum. yeni bir eve taşınırmıyız, veya kendi evimize mi taşınırız acaba? ve evlenmeyi düşünüyoruz bütün bunlar sorun olunca düğün için ertelenmeler mi olacak acaba. ben bana sevgisinden kuşku duyuyorum. bana açık açık yazamısınız. ben yengecim o terazi. sağolun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?