Özel Tarot Falı bakıyorumm
sevgilimle ne kadar uyumluyum 2011 tarot falı tarot falı 2011 türkiye fali
Arkadaşlar bu bölümde özellikle sorunlu arkadaşlarımıza yardım etmek istiyorumm..
Herkese bakım yapılmayacaktır..
Yazıp gitmeniz, size cevap verileceğini göstermez...
Sorunlarınızın önemine göre size yardımcı olmaya çalışacağım... (ayrılık sorunları, evlilik sorunları, özel sorunlar)
Sorunlarınızda nasıl bir yol izleyeceksiniz peki..
İşte burayı mutlaka okuyunuz...
nasil-tarot-baktirilmali-tarotta-soru-sorma-sistemi-ve-puf-noktalar
Her sorun içinde talep yapmayınız...
Evlenecekmiyim diye sormayın....(ortada olan adaylar hariç) Bebek, tayin, atama, sınav gibi şeyler için talepte bulunmayın'!!!!!
Doğum tarihi, Burcunuz ve kim için baktırıyorsanız onunda burcunu eklemeyi unutmayın..
NOT: Şartlara uymayan istekler fazlalaşırsa bu bölümde kapatılır.. Lütfen ihtiyacı olan arkadaşlara karşı şans verin..
Genel açılım istekleri için şimdilik aylık yorumlarımdan faylananın!!
İşlerim çok yoğun.. Ama bana ihtiyacı olan insanlar var.. Azda olsa yardımcı olmaya çalışacağım..
Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum..
handanca
NOT: Zaman buldukça sizlere cevap vereceğim. Çalıştığımı unutmadan sabırlı olmanızı isteyeceğim.
Arkadaşlar bu bölümde özellikle sorunlu arkadaşlarımıza yardım etmek istiyorumm..
Herkese bakım yapılmayacaktır..
Yazıp gitmeniz, size cevap verileceğini göstermez...
Sorunlarınızın önemine göre size yardımcı olmaya çalışacağım... (ayrılık sorunları, evlilik sorunları, özel sorunlar)
Sorunlarınızda nasıl bir yol izleyeceksiniz peki..
İşte burayı mutlaka okuyunuz...
nasil-tarot-baktirilmali-tarotta-soru-sorma-sistemi-ve-puf-noktalar
Her sorun içinde talep yapmayınız...
Evlenecekmiyim diye sormayın....(ortada olan adaylar hariç) Bebek, tayin, atama, sınav gibi şeyler için talepte bulunmayın'!!!!!
Doğum tarihi, Burcunuz ve kim için baktırıyorsanız onunda burcunu eklemeyi unutmayın..
NOT: Şartlara uymayan istekler fazlalaşırsa bu bölümde kapatılır.. Lütfen ihtiyacı olan arkadaşlara karşı şans verin..
Genel açılım istekleri için şimdilik aylık yorumlarımdan faylananın!!
İşlerim çok yoğun.. Ama bana ihtiyacı olan insanlar var.. Azda olsa yardımcı olmaya çalışacağım..
Anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyorum..
handanca
NOT: Zaman buldukça sizlere cevap vereceğim. Çalıştığımı unutmadan sabırlı olmanızı isteyeceğim.