Söylecek başka bişey bulamadınmı canım sen yaaa.....
Hayır hoşlanıyorum felan deme.. Dün kızdığım için öyle dedim de... Biri olsa zaten böyle olmam de.. Ayrıca şu beğendiğin kişi içinse söylemen gereken şey
, duygularım net değil.. Ondan şimdilik ışık görmüyorum.. Zamanla bişey olursa bakarız de geçç.. Ama fazla yorum yapma. Hadi bakalım şansın açık olsun..
Teşekkür ederim Handan abla.. 🙂 tavsiyen umarım işe yarar.. ama bana öyle geliyor ki ben biraz da boşa kürek çekiyorum.. 🙁 ondan hoşlanan o kadar çok kız var ki.. ve neredeyse hepsi ona açılmış.. ve kızların dediği de şu " neden bana ümit verdin?".. bunu bana anlatan kişi ortak arkadaşımız.. bu çocuk herkese ümit mi veriyor? acaba bana da mı öyle yapıyor? diye düşünmeden edemiyorum.. bana baktığı gibi diğerlerine de mi bakıyor? ve kızlar bunu benim anladığım gibi ilgi olarak mı görüyor.. birgün bende açılsam bana da "sana karşı birşey hissetmiyorum.." der mi acaba? ama Handan abla senin de söylediğin ve benimde hissettiğim gibi bana karşı bir ilgisi var.. görüyorum.. e peki ne olacak böyle? diye paranoyak oldum.. sağlıklı düşünemez oldum.. ben ondan, diğer kızlar gibi veya onlardan daha çok hoşlanıyorum.. birşeylerin yoluna girmesini istiyorum artık.. seviyorsa boş durmasına gıcık, sinir oluyorum.. bilmiyorum.. belkide bu yüzden ağzımdan başka biri var diye çıktı.. yaklaşık 2 hafta sonra final haftasına giriyoruz ve okulun tatil süresi 4 ay.. 4 ay boyunca onu göremicem.. fazla düşünmek de istemiyorum ama okulda onu o kadar çok görüyorum ki.. mesela bugün.. okulda her koridordan geçişimde mutlaka görüyorum ya da dinlenmek için çıktığım bahçede.. gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.. ben hiç böyle olmamıştım.. 🙁
bu arada seninde ne çok başını ağrıtıyorum.. Herşey için gerçekten teşekkür ediyorum sana..
Son düzenleme: