Özel Tarot Falı bakıyorumm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bazen tamir edilmeyecek laflar söylüyorsun. Bunlar için düşünmeden konuşma derim. Herşey kötü olsada evinde huzuru sağla. Belki şimdilik tek taraflı bir fedakarlık gibi görsende pişman olmayacaksın.
Bir erkeğin sana iş anlamında teklifi yada önerisi olacak. Hayırlı gibi görünüyor. Evet şimdi değil ama Şehir değişikliğide yaşayacaksın. Öncelikle şunu söyleyim dinlenmeye ihtiyacın var. Bu kafayla kendinede sağlıklı kararlar alman zor. Fırsat buldukça sevdiğin şeyleri yapmaya çalış.
Kendine güven akıllı ve uyanık ol. Ani bir para sevinci ilerde seni çok rahat ettirecek.

Ani beklentiler yapma bir kere. İstediğin gibi bir konuşma olmazsa huzurun olmazki. Önce bir tanımaya çalış iyice. Hemn beklenti içine girme.. O modu çizme hemen onun kafasında yani.
Tedirginde olma.. O günü güzel geçirinki arkası gelsin.. Kartlar güzel çıktı ama şu aranızdaki yol durumu (askerlikten dolayı) biraz isteklerini geciktirecektir.

Görünen bir seyehat var. Bundan sonra daha iyi olacaksınız. 3 vakit veriyorum size.
Canım Fedekarlığının farkında bundan emin ol. Kendine güven. Bu tavrınıda hep sürdür. Olumlu şeylerin adımındasın artık. Tartışmalı ortamlardan uzak dur. Lütfen yapıcı yönünü kullan. Özellikle 1 sene içinde 3 güzel muradın için fırsatlar kapında.
Moralini yüksek tut. Güzel haberlerini bekliyorum.

Canım İlişkinde iletişimle ilgili sorunlar görülüyor. Senin kendi sorunların var ama sonun sorunları olduğunuda unutma. Özellikle parasal anlamda ciddi sıkıntısı görülüyor.
Sevgi konusunda ona samimi ol. Kendini kitleme. Bizribirinizi çözdüğünüz noktada daha hızlı ilerleler göreceksin. Burçlarınızı belirt bundan sonraki isteklerinde.
Özellikle 3 bayan arkadaşın sevinci görülüyr. Umarım bu tezle ilgili istediğindir.

Sana şuan için inançlarına sarılmanı öneriyorum. Birde İstihare Namazı kılarmısın. Senin yapman daha iyi olur. İnanmaya çalış ona. Sürekli mutlu et sorun çıkarma. Düşündüğün anlamda bişey yok. Sevgini yoğunlaştırki içinden bişey geçerse bile onun için vazgeçsin. Birde ona güvendiğini ara ara söyle..

Genel açılım yapmıyoruz canım . Öncelikle ona ve kendine şans ver ve tanımaya çalış bundan ne kaybın olacakki. Aranızdaki gelişmeye göre bakım yaparız.

Mayıs ayı senin için bir baraj olabilir. Ama kartlardan gördüğüm kadarı ilede öncelikle kendine güvenerek bu barajı sağlıkla atlatabileceğin.
Geleceğinin onla olmaması için senin haledemeyeceğin bir engel yok. Problemler senin güzel aklınla ve pratik zekanla hallolacak buna inanıyorum. Sen sevgin için fedakarlıktan kaçmayan birisin bencil değilsin. Gelecek güzel canım. Ardarda güzel olaylar olacak. Sen yapıcı tavrını koru ve sevginle iletişim kur. Hangi durum olursa olsun.

Mesaj sayınızı 30a tamamlayınız..

,

Başka biri kafasını kurcalıyor.. Sürekli sitem edip şikayet etmeyi bırak hemen. Canım onula iken güzel iletişim sağlı. Yanında sürekli gelecek kaygısı hissediyor. Önce sana güvenmeli. Gleceğinden emin olmalı. Bu seferki uzaklaşmada senin rolün etkendir.
Geleceğiniz güzel görülüyor ama bu dönemi çok aklıllı davranıp harekete geçmen lazım.

Bütün kartlarım ters çıktı.. Ben hayırlı görmedim Sana istihare namazı kılmanı tavsiye edeceğim. Kendin yapmaya çalış bunu.. Ona göre kararını kesinleştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...