Özledimmm

Young bride

Banned
Özledimmm
İtiraf ediyorum aşkııımm biricik niişanlım daha dün gitti özledim ben bugün ona dersem şımarır.İçimde kalmasın itiraf ediyim bende Çoooooookk özledim onu ben.

bende eşimi çaalıştığı için iki gündür göremiyorum ancak yarın akşam göreceğim ve onu çok özledimmmmmmmmmm 🙁 aşkkkıımmmm gel artıkk yaaaa üfffffff

kıslar benim eşimde 2 gündür yok ankaraya gitti.ananesi rahatsızlanmış teyzesi aradı durumu çok kötü gelin görün ne olur ne olmaz dedi....ama ben çok özledim inş bu akşam çıkacaklar yola...kazasız belasız rabbim inş gelecek...:car:🙂🙂🙂

ben yanımdayken bile çok özlüyorum onu🙁ama bunu hiç söylemem ona🙂 Allah kmseyi sevdiğinden ayırmasın melekler.benim sevdiğimde yanımda değil şuanda.özlüyoruuuuuuuum

ayyy yarenimm benimmmm allah kayınvalidene şifa versinnn.
seni de en kısa zamanda eşine sevdiğine kazasız belasız kavuştursunnn.
ve tüm özleyenleri hasretlik çekenleri kavuştursunnnnnn sevdiklerineeeeeee hasretlik çok zorrrrr 🙁

saol melegımya ananesı canım annesı degıl ama annesı kadar sever esım ananesınıde ....

dun aksam geldı esım cok sukur ...ev onsuz bostu yemın ederım cok ozlemısım sarıldım sarıldım ....Allah hasretlık cekenlere yardım etsın ben ıkı gun zor dayandım ....

Geri