pelinin çayı kullanmak istiyorum zayıflatıyormu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sor44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sor44

Forum Okuru
pelinin çayı kullanmak istiyorum zayıflatıyormu

pelinin çayı kullanmak istiyorum zayıflatıyormu ? pelinin çayı kullananlar ? pelinin çayı ile zayıflayanlar ?​

kızlar merhaba son bir yılda 12 kg aldım ve birtürlü veremiyorum . birsürü kür lerden denedim ama 1 kg veriyorsam geri 2 kg alıyorum en son instagramda gördüm pelinin çayı diye bir çay herkes çok güzel kilo verdiğini yazmış ben daha önce buna benzer şeyler de denedim ama birtürlü sonuç alamadım gerçekten iştah kapatıyormu ve kilo verdiriyormu ayda 7 -8 kg verenler var mış deneyeniz varmı aranızda varsa yardım edermisiniz

merhaba canım tek senin değil bu bütün kadınların ortak sorunundan biri hormonların yavaş çalışması troidin yüksek olması metoboizmanın yavaşlaması stres ve bunun gibi bir çok etken var kilo verememek için yanlız bir çaya bir ilaça bağlı tek başına kilo verdirmez ve verdirmeyeceği gibi bıraktığın anda kiloları geri alma ihtimalin çok daha yüksek tavsiyem öncelikle doktora gidim bir kantahlili yaptırmak şimdilerde aile hekimlerindede yapılıyor onlar sana hangi hormanlarına şeker troid hepsine bakarlar ve ona göre eğer bir sıkıntı varsa ilaç kullanırsın yoksada bir diyetisyen eşliğinde kilo vermek çok daha sağlıklı aşağıda vereceğim linki incelerden ordada detaylı bilgiler var

Geri