Likapam
Paylaşımcı Melek
Gözün aydın6.adetimi oldum bayanlar
Gözün aydın6.adetimi oldum bayanlar
Sağol ablam ama anlayamadığım şey şu. Önceden hep ağrılı adet geçirirken o olaydan sonra artık ağrılı olmuyorumGözün aydın
Kız ağrı çekmek istiyorsun bende önceden adet olduğumu bile anlamazken şimdi 2 gün önceden geliyorum diyorSağol ablam ama anlayamadığım şey şu. Önceden hep ağrılı adet geçirirken o olaydan sonra artık ağrılı olmuyorum
Ya abla benim öyle kötü ağrım olurdu ki artık öyle olmuyoe 1 kere öyle adet olsam cok ama cok mutlu olcam. Böyle ağrısız olunca içimden diyorum ki neden böyle acaba hamile miyim de böyle ağrısız geliyo diyorumKız ağrı çekmek istiyorsun bende önceden adet olduğumu bile anlamazken şimdi 2 gün önceden geliyorum diyor
Kız ağrıyla hamileliğin ne alakası var 6 defa adet oldun sen hala ikna olmadinmi yaYa abla benim öyle kötü ağrım olurdu ki artık öyle olmuyoe 1 kere öyle adet olsam cok ama cok mutlu olcam. Böyle ağrısız olunca içimden diyorum ki neden böyle acaba hamile miyim de böyle ağrısız geliyo diyorum
ben laf anlatamıyorum artıkKız ağrıyla hamileliğin ne alakası var 6 defa adet oldun sen hala ikna olmadinmi ya

Tamam tamam sustumben laf anlatamıyorum artık![]()
Abla naberben laf anlatamıyorum artık![]()