depreM Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #1 Reklam Reklam Reklam Çok reklam var sitede..Başlıkları karıştırıyorum.. :nono:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 16 Mayıs 2008 #2 Ce: Reklam Reklam Reklam olmak zorunda hatta maşallah😀 siteyi kalkındıran reklamlardır.ve sitenin kalkınması demek sizlere çok daha iyi ve kaliteli hizmet demektir.
Ce: Reklam Reklam Reklam olmak zorunda hatta maşallah😀 siteyi kalkındıran reklamlardır.ve sitenin kalkınması demek sizlere çok daha iyi ve kaliteli hizmet demektir.
arzums_1233 Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2008 #3 Ce: Reklam Reklam Reklam yazdığımız yazıların hemen bitişik şekilde reklamları biraz arayı açarak koymak mümkün değil mi? yazdığım yazıyı göremiyorum reklamın sayesinde...
Ce: Reklam Reklam Reklam yazdığımız yazıların hemen bitişik şekilde reklamları biraz arayı açarak koymak mümkün değil mi? yazdığım yazıyı göremiyorum reklamın sayesinde...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Mayıs 2008 #4 Cevap: Reklam Reklam Reklam Ancak bu kadar aşağıya alabiliyoruz, az oldu ama en azından yazılarınızın hemen bitiminde bitmiyor... Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Cevap: Reklam Reklam Reklam Ancak bu kadar aşağıya alabiliyoruz, az oldu ama en azından yazılarınızın hemen bitiminde bitmiyor... Umarım yardımcı olabilmişimdir.
M Misafir Forum Okuru 19 Mayıs 2008 #6 Cevap: Reklam Reklam Reklam arkadaşlar reklamlar olmak zorunda.sizlerin isteği üzerine göz zevkinize göre elimizden geldiğince yaparız ama asla ve asla reklam kısıtlaması söz konusu bile olamaz. keyifli forumlar dilerim.
Cevap: Reklam Reklam Reklam arkadaşlar reklamlar olmak zorunda.sizlerin isteği üzerine göz zevkinize göre elimizden geldiğince yaparız ama asla ve asla reklam kısıtlaması söz konusu bile olamaz. keyifli forumlar dilerim.
AZRA Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2008 #7 Cevap: Reklam Reklam Reklam ne güzel işte reklamımız bol kazancımız çok olsun ki M.C adminimiz sitemizin kalitesini artrsın
Cevap: Reklam Reklam Reklam ne güzel işte reklamımız bol kazancımız çok olsun ki M.C adminimiz sitemizin kalitesini artrsın
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Mayıs 2008 #8 Cevap: Reklam Reklam Reklam Konu kitlenmiştir, sitenin gideri olduğu aşikardır ve bu giderlerin karşılanması adına reklamdan başka çaremiz yok arkadaşlarım... Kilit !
Cevap: Reklam Reklam Reklam Konu kitlenmiştir, sitenin gideri olduğu aşikardır ve bu giderlerin karşılanması adına reklamdan başka çaremiz yok arkadaşlarım... Kilit !