Resimlerinizi bu çerçevelerle çerçeveleyin
imagechef karakalem imagechef yeni resim çerçeveleri karakalem çerçeveleri aile
Benim buzdolabımın üzerinde bir sürü resim var.Ben pek çerçeve içinde resim sevmem.Sevmediğim içinde çerçeveletmem.Her bulduğum resmi yapıştırmam dolabıma ama en beğendiklerim benim için özel ve değerli olan kişilerin resimleri mutlaka dolabımın üzerinde mevcuttur😀Bana gelen misafirlerim albüm isteyip bakma gereği duymuyor.Çünkü hepsi dolabın üzerinde
😀
Buz dolabına yapıştırmadığım en özel resmim olan düğüm fotoğrafım ve oğlumun bir resmi tek çerçeve içindedir.
Fakat şu çerçeveleri görünce kendimden geçtim😀Hepsinin de bir albenisi var😀
Aile boyu çerçeveler🙂
Ne mükemmel birşeysin sen ya.Benim ol benim ol lütfennnnn😀En güzelini hep sona saklarım kendime yani😀
Benim buzdolabımın üzerinde bir sürü resim var.Ben pek çerçeve içinde resim sevmem.Sevmediğim içinde çerçeveletmem.Her bulduğum resmi yapıştırmam dolabıma ama en beğendiklerim benim için özel ve değerli olan kişilerin resimleri mutlaka dolabımın üzerinde mevcuttur😀Bana gelen misafirlerim albüm isteyip bakma gereği duymuyor.Çünkü hepsi dolabın üzerinde
😀Buz dolabına yapıştırmadığım en özel resmim olan düğüm fotoğrafım ve oğlumun bir resmi tek çerçeve içindedir.
Fakat şu çerçeveleri görünce kendimden geçtim😀Hepsinin de bir albenisi var😀
Aile boyu çerçeveler🙂
Ne mükemmel birşeysin sen ya.Benim ol benim ol lütfennnnn😀En güzelini hep sona saklarım kendime yani😀