Resimli Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi

T

TİTAN

Forum Okuru
Resimli Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
Resimli Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi




Ağzının tadını bilenlere, hani yeme de yanında yat denilesi enfes bir tarif vermek istiyoruz melekler :D:D Pudingli tavuk göğsü :D:D

tavuk_gogsu-5f.jpg



Malzemeler

-1 litre süt
-1 su bardağı un
-1-2 yemek kaşığı nişasta
-1-2 yemek kaşığı tereyağı
-Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı
-1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
-1/2 paket kakaolu puding
-2 su bardağı süt
-1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)



Hazırlanışı

Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın.
Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın. İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun. Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın.
Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin. 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın.
Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün.
Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin. Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün.
Dövülmüş fındıkla süsleyin. Buzdolabında soğutup servis edin.
 
Geri
Üst