Sulu çamurda yürümek üzüntü ve kedere işarettir fakat sen oradan kurtulmuşsun sıkıntıyı atmışsın.birde kötü düşünceli bir kadının etrafınızda dolaştığına işaret bu rüya.üzerindeki siyah elbise senin olgun bir insan olduğuna ve dini anlamda eksiklerini kapatman için bir uyarı bu örtünme konusu olabilir.hayr olsun canımdeniz cimmm şimdi şöle başlıyım
rüyamda bir düğün ortamındayım ve üzerimde siyah giysiler var ama hissettiğime göre kendimi çok güzel buluyorum. Sonra teyzemin kızıyla (yeni hamile) oynamaya kalkıyoruz ve etrafa bakıyorum ki 5-6 tane gelin var ama hepsinin gelinliği eski model sonra bi ara teyzemin kızının da üzerinde gelinlik görüyorum ama bi anlık görüyorum sadece sonra normal oluyo kıyafeti.
Neyse uzatmıyım biz bununla beraber lavaboya gidiyoruz, o arada ben yanlışlıkla erkekler tuvaletine girip hemen dışarı çıkıyom... 🙂 sonra bayan wc ye giriyom ama orası çok güzel makyaj malzemeleriyle doluydu
ordaki işimizi de halledip düğüne dönecekken bi bakıyom ki her yer çamur içinde ve benim ayağımda topuklu ayakkabı var zor yürüyom.... sonra köprü gibi bi yerden tahtanın üzerinden sekek sekek zar zor geçmeye çalışıyom. En son onu da geçtikten sonra bi tepeye geliyom orda başkaları da inemiyo aşağıya bende diyom ki sürüne sürüne inerim yavaşça.... ama o arada saat çaldı yarım kaldı rüyammmm 🙂 sence bunlar ne demek oluyo... Çamur böle sulu sulu bi çamurdu.
canım öncelikle hayr olsun rüyan hem ii hem kötü.Yeşil erik bir üzüntüden dolayı çekilecek sıkıntıya, birde mevsimi olmadığı için sıkıntılı bir durum içindde olduğuna işaret fakat yeşil ğaç ve yeşil insanlar ise bu sıkıntıyı atlatacağına işaretdenizim ben rüyamda bi bağdaymışız ve erik ağaçları gördüm yeşil ağaçlar ve eriklerde yeşil birileri topluyo ama kimler bilmiyorum bende topluyomuyum onuda bilmiyom ağaçların altınada dökülmüş yeşil erikler dallarında da bi sürü erik vardı yemyeşildi ağaçlar ve erikler canım acaba anlamı ne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?