Rüyanızı bana anlatabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canım benim bugun halam geldi eşimin halası seni söledim bugun rüyasında hamile olduğunu görmüş karnına ağrı girmiş eşiyle doktora gitmiş doktor bakıo bişey yok demiş öyle görmüş sana soruyo acaba nedir 🙂

Deniz merhaba 🙂
dün gece rüyamda çok acaip korkunç şeyler gördüm. acaba rüyamı yorumlayabilirmisin ?
rüyamda 5 adet boş mezar gördüm ama mezarlar derin değil o boş mezarın birine benim 20 sene önce vefaat eden annemi tabutla getirip koyuyorlar,
daha sonra geriye kalan 4 mezara bizim akrabalardan ölenler varmış onları koyuyorlar ve sanki aile kabristanlığı gibi bir tane baş tahtası koyuyorlar hatta birinin yüzünü görüyorum
gözleri içine geçmiş saçları dağılmış sarı saçlı bir kadındı. ben annemin baş ucunda ağlıyorum ama mezarlık normal mezarlığın dışındaydı yani burası yeni mezarlıkmış benim gördüğüm o 4 mezardan başka mezar yoktu.
daha sonra ben dayımın evine gidiyorum bir erkek bebeği var ben onun altını değiştiriyorum ama bezi pis değil ardından dayımın küçük oğlu kendini camdan aşağı atıyo aşağıda büyük su kanalı gibi birşey var ama kimi kısımları duru kimi kısımları yosunlu
dayımın oğlu o yosunların altına gidiyo arkasından benim altını değiştirdiğim bebekde kendini o kanala atıyo orada bulumam bir adamdan yardım istiyorum ve iki çocuğuda sudan çıkarıyor.
ben kendi evime gidiyorum baş sağlığı için gelenler varmış onların yanına ama bu arada arkadaşım beni alıp kendi evlerine götürüyor. burada bulunan mavi gözlü genç bir çocuk evli olduğumu bildiği halde bana aşık olmuş rüyaya bak
ben evliyim diyorum olsun birşey olmaz diyor. ben altınlarımı çıkarıpp bir tabağın içine koyuyorum. sonra arkadaşımın annesi bize börek yapmış bana sen bu böreklerden yemeden evine gidemezsin diyor bende yiyorum
gece dualarımı okumama rağmen bu rüyayı gördüm bu rüya ne anlama geliyor lütfen yorumlarmısın 🙂
teşekkürler.

deniz cimmm şimdi şöle başlıyım
rüyamda bir düğün ortamındayım ve üzerimde siyah giysiler var ama hissettiğime göre kendimi çok güzel buluyorum. Sonra teyzemin kızıyla (yeni hamile) oynamaya kalkıyoruz ve etrafa bakıyorum ki 5-6 tane gelin var ama hepsinin gelinliği eski model sonra bi ara teyzemin kızının da üzerinde gelinlik görüyorum ama bi anlık görüyorum sadece sonra normal oluyo kıyafeti.
Neyse uzatmıyım biz bununla beraber lavaboya gidiyoruz, o arada ben yanlışlıkla erkekler tuvaletine girip hemen dışarı çıkıyom... 🙂 sonra bayan wc ye giriyom ama orası çok güzel makyaj malzemeleriyle doluydu
ordaki işimizi de halledip düğüne dönecekken bi bakıyom ki her yer çamur içinde ve benim ayağımda topuklu ayakkabı var zor yürüyom.... sonra köprü gibi bi yerden tahtanın üzerinden sekek sekek zar zor geçmeye çalışıyom. En son onu da geçtikten sonra bi tepeye geliyom orda başkaları da inemiyo aşağıya bende diyom ki sürüne sürüne inerim yavaşça.... ama o arada saat çaldı yarım kaldı rüyammmm 🙂 sence bunlar ne demek oluyo... Çamur böle sulu sulu bi çamurdu.

Sulu çamurda yürümek üzüntü ve kedere işarettir fakat sen oradan kurtulmuşsun sıkıntıyı atmışsın.birde kötü düşünceli bir kadının etrafınızda dolaştığına işaret bu rüya.üzerindeki siyah elbise senin olgun bir insan olduğuna ve dini anlamda eksiklerini kapatman için bir uyarı bu örtünme konusu olabilir.hayr olsun canım

deniz aşkolsun yani....

neyse yorumlamana gerek kalmadızaten şehit haberleri herşeyi açıkladı.

Son düzenleme:
SLM Denizcim bu sabah beni çok etkileyen ilgiç acayip bir rüya gördüm bugün akşama kadar o rüyanın etkisindeydim allahın izniyle yorumlarsan sevinirim şimdiden tşk.🙂 rüyam şu....
yaşadığım şehirde nevşehirde bir resim sergisi açılmış ben bunu radyodan duyuyorum ve eşime söyleyip sergiye gidiyorum serginin oldu mekana giriyorum kapıyı şişman iri yapılı bir kadın açıyor beni içeri alıyor mekan 2 odadan oluşuyor ama duvarlar boş resim yok, kadın beni başka küçük bir odaya alıyor burada boş ama bir sehpada beyaz kağıt üzerine çocukların çizdiği resimlere benzeyen kara kalem resimler var boyasız,kadın bana bu resimden birini veriyor bunu boya 1. olursan parfüm hediye diyor bende boyuyorum birkaç dakika sonra kadın resmi elimden alıyor olmadı kazanamadın diyor benden 15 tl istiyor bende vermem diyorum beni kandıramazsın diye kadınla tartışıyorum ama kadın odaya bir adam getiriyor adam beni tehdit ederek parayı istiyor vermem sahtekarlar diyorum ama üzerime yürüyorlar adama polise gitcemi söylüyorum ama adam inkar ederiz diyor beni suçlucaklarını söylüyor tam beni kolumdan tutup sıkıştırıyorduki uyandım🙁
bu rüyadan hem korkmuşum hem sahtekarlı hazmedememişim sanki gerçekten yaşamışım gibi uyandım ve akşama kadar moralim bozuk korkarak bir gün geçirdim ,halimi iş yerindeki arkadaşlarım bile farketti, yorumlarsan sevinirim canım.

denizimm geçenn kapalı bi kadın kürtaj yaptırıyoduu bebeği lavobada gördümm ama bebek gibi dğil bağarsaklar falan vardı.bide dün gece annemlerin evde gördümm çatıya çıktık terasın kapısını açtım ayağımı attımm tek bi tane tahta parçası vardı yerde beton yoktu elimdeki poşetler düştü bende dşüyodum annem tuttu rüyamdaa ağlamaya başladım korkudan bu kadar canım

denizim ben rüyamda bi bağdaymışız ve erik ağaçları gördüm yeşil ağaçlar ve eriklerde yeşil birileri topluyo ama kimler bilmiyorum bende topluyomuyum onuda bilmiyom ağaçların altınada dökülmüş yeşil erikler dallarında da bi sürü erik vardı yemyeşildi ağaçlar ve erikler canım acaba anlamı ne merak ettim

canım öncelikle hayr olsun rüyan hem ii hem kötü.Yeşil erik bir üzüntüden dolayı çekilecek sıkıntıya, birde mevsimi olmadığı için sıkıntılı bir durum içindde olduğuna işaret fakat yeşil ğaç ve yeşil insanlar ise bu sıkıntıyı atlatacağına işaret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...