Deniz merhaba
🙂
dün gece rüyamda çok acaip korkunç şeyler gördüm. acaba rüyamı yorumlayabilirmisin ?
rüyamda 5 adet boş mezar gördüm ama mezarlar derin değil o boş mezarın birine benim 20 sene önce vefaat eden annemi tabutla getirip koyuyorlar,
daha sonra geriye kalan 4 mezara bizim akrabalardan ölenler varmış onları koyuyorlar ve sanki aile kabristanlığı gibi bir tane baş tahtası koyuyorlar hatta birinin yüzünü görüyorum
gözleri içine geçmiş saçları dağılmış sarı saçlı bir kadındı. ben annemin baş ucunda ağlıyorum ama mezarlık normal mezarlığın dışındaydı yani burası yeni mezarlıkmış benim gördüğüm o 4 mezardan başka mezar yoktu.
daha sonra ben dayımın evine gidiyorum bir erkek bebeği var ben onun altını değiştiriyorum ama bezi pis değil ardından dayımın küçük oğlu kendini camdan aşağı atıyo aşağıda büyük su kanalı gibi birşey var ama kimi kısımları duru kimi kısımları yosunlu
dayımın oğlu o yosunların altına gidiyo arkasından benim altını değiştirdiğim bebekde kendini o kanala atıyo orada bulumam bir adamdan yardım istiyorum ve iki çocuğuda sudan çıkarıyor.
ben kendi evime gidiyorum baş sağlığı için gelenler varmış onların yanına ama bu arada arkadaşım beni alıp kendi evlerine götürüyor. burada bulunan mavi gözlü genç bir çocuk evli olduğumu bildiği halde bana aşık olmuş rüyaya bak
ben evliyim diyorum olsun birşey olmaz diyor. ben altınlarımı çıkarıpp bir tabağın içine koyuyorum. sonra arkadaşımın annesi bize börek yapmış bana sen bu böreklerden yemeden evine gidemezsin diyor bende yiyorum
gece dualarımı okumama rağmen bu rüyayı gördüm bu rüya ne anlama geliyor lütfen yorumlarmısın
🙂
teşekkürler.