denizimm geçenn kapalı bi kadın kürtaj yaptırıyoduu bebeği lavobada gördümm ama bebek gibi dğil bağarsaklar falan vardı.bide dün gece annemlerin evde gördümm çatıya çıktık terasın kapısını açtım ayağımı attımm tek bi tane tahta parçası vardı yerde beton yoktu elimdeki poşetler düştü bende dşüyodum annem tuttu rüyamdaa ağlamaya başladım korkudan bu kadar canım
ben rüyamda ; bizim evin önünde kocaman bi ceviz agaci var. bende ondan yere dökülenleri topluyorum iki poset toplamisim..böyle taslarin arasina girenleri ve topraklarin icinden ellerimle cikariyom onlari üstelik gece gece 😀 hayirdir insallah .....neymis merak ettim ...
denizim rüyamda eski erkek arkadaşımın evindeydim bütün eşyalarını toplamışlar taşınma hazırlıkları yapıyorlardı.Sonra ben annesinin çantasını karıştırıyorum belki onunla ilgili bilgi falan bulurum diye taşınmalarınada çok üzülüyodum bu kadar canım şimdiden teşekkür ederim
denizim rüyamda eski erkek arkadaşımın evindeydim bütün eşyalarını toplamışlar taşınma hazırlıkları yapıyorlardı.Sonra ben annesinin çantasını karıştırıyorum belki onunla ilgili bilgi falan bulurum diye taşınmalarınada çok üzülüyodum bu kadar canım şimdiden teşekkür ederim
küçük bir maddi sıkıntın olucak fakat kısa zamanda refaha kavuşcaksın.taşınmak sıkıntıdan kurtulmaya işaret tir.belkide eski sevgilin tekrar arayabilir seni hayırlı olsun canım
denizcim bu gece rüyamda komşumzdan kendisine alırken banada balık almasını istiyorum oda kasayla getiriyo kocaman ve çok güzel balıklar yanlış hatırlamıyosam ala balıklardı..şimdiden tşk. ederim
ben rüyamda ; bizim evin önünde kocaman bi ceviz agaci var. bende ondan yere dökülenleri topluyorum iki poset toplamisim..böyle taslarin arasina girenleri ve topraklarin icinden ellerimle cikariyom onlari üstelik gece gece 😀 hayirdir insallah .....neymis merak ettim ...
hayr olsun canım açok ve net hayır kokuyo bu rüya....öncelikle şuan ceviz mevsimindeyiz.toplamak aile yaşantında şuan zorluklarda olsa yakında mutlu bir aile yaşantısına döneceğine işaret eder.ve ailenin toparlanmasına sen fazla çaba harcayacaksın,yalnız sizi huzursuz eden kötü niyetli bir adam var mı canım varsa şüphelendiğin uzak dur
merhaba dün gece bi rüya gördüm çok garipti : rüyamda bi bahçedeyim yeşillikler içinde siyah bi ata binmişim geziyorum bişey arıyomuşum sonra bi balkon gibi bi yere geldik orda samanlar içinde yumurta arıyorum yok zannediyorum bide bi bakıyorum bir tane var hemen alıp bir kaba kırıyorum yüzüme gözüme sürüyorum güya iyi geliyomuş bi sevinçle sürüyorum ki sorma🙂 sonra at beni bırakıp gidiyo önce engel olmak istiyorum gitmesine sonra boşver gitsin diyorum annemde bana bakıyomuş orda anneme tut diyorum sonra bi bakıyorum koyuna benziyo arkadan ama büyük koyun hayırdır inş. yorumlarsan sevinirim