gülsen Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #1 selam arkadaslar selam ben almanyada yasiyorum evli iki cocuk annesiyim siteyi tesadüf buldum insallah hayirli olur
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Mayıs 2008 #2 Ce: selam arkadaslar Selam "Gülşen" Aramıza hoş geldiniz keyifli zaman geçireceğinizden eminiz... üyeliğiniz aktive edilmiş olup anasayfadaki en üst bölümde bulunan sohbet sayfasından yararlanabilirsiniz .
Ce: selam arkadaslar Selam "Gülşen" Aramıza hoş geldiniz keyifli zaman geçireceğinizden eminiz... üyeliğiniz aktive edilmiş olup anasayfadaki en üst bölümde bulunan sohbet sayfasından yararlanabilirsiniz .
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Mayıs 2008 #3 Ce: selam arkadaslar aramıza hoşgeldin gülşen.keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim
CaRiZmA Vip Melek Üye 2 Mayıs 2008 #4 Ce: selam arkadaslar Selam Gülsen. Herzlich Willkommen!! Forumda iyi eglenceler aramiza hosgeldiiiiiiiiin 🙂
Ce: selam arkadaslar Selam Gülsen. Herzlich Willkommen!! Forumda iyi eglenceler aramiza hosgeldiiiiiiiiin 🙂
nisan Yeni Üye Üye 23 Haziran 2008 #10 Cevap: selam arkadaslar hosgeldin canim bol sohbet ve keyiflerrrrrrr