WomanFor Yeni Üye Üye 13 Haziran 2009 #1 Merhabalar bende geldim:-) Merhaba ben Nurdan internette gezerken buldum sitenizi evliyim 3 cocugum var Almanyada yasiyorum....
zabitan Yeni Üye Üye 13 Haziran 2009 #2 Cevap: Merhabalar bende geldim🙂 Merhaba hoşgeldiniz.. İyi forumlar.. 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #3 Cevap: Merhabalar bende geldim🙂 Merhaba canım.. aramıza hoşgeldin..
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Haziran 2009 #4 Cevap: Merhabalar bende geldim🙂 Mrh Nurdan Abla 🙂 Aramiza hosgeldin, sefalar getirdin... 🙂 allah bagislasin cocuklarini sana. Iyi forumlar ve vakit gecirmen dilegiyle... sevgiyle kal... 🙂 bu arada bende almanyadanim 🙂
Cevap: Merhabalar bende geldim🙂 Mrh Nurdan Abla 🙂 Aramiza hosgeldin, sefalar getirdin... 🙂 allah bagislasin cocuklarini sana. Iyi forumlar ve vakit gecirmen dilegiyle... sevgiyle kal... 🙂 bu arada bende almanyadanim 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #6 Cevap: Merhabalar bende geldim🙂 Merhabalar aramıza hoş geldiniz melekçikler...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #7 Cevap: Merhabalar bende geldim🙂 her ikinizde aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim
unforgiven Üye Üye 5 Aralık 2009 #9 arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza ama sanırım hiçbişi bilmiyorum