duru*** Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #1 SeLaM *** SELM HERKSE 16 YASNDAYIM :sütyen:KİTAP OKUMAYI MÜZK DİNLEMYİ FİLM İZLEMEYI SEVİYORUM :sütyen:BU SİTEYE ARKADAŞİM SAYSİNDE UYE OLDUM SİMDİLK BU KADR
SELM HERKSE 16 YASNDAYIM :sütyen:KİTAP OKUMAYI MÜZK DİNLEMYİ FİLM İZLEMEYI SEVİYORUM :sütyen:BU SİTEYE ARKADAŞİM SAYSİNDE UYE OLDUM SİMDİLK BU KADR
RoCCo Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #2 hosgeldin duru gülmeyi cokmu seviyosun😀 iyi kii geldin keyifli forumlar güzel paylasımlar -
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Temmuz 2009 #3 😀 Aramiza hosgeldin Tatlim.. Keyifli Forumlar dilerim 🙂 :mery: 🙂
turkish_delight1 Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #4 evet hoşgeldin canımın içi benim sayemde bu siteye üye oldu az ve öz olmuş aferim sana😀
duru*** Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #5 ya napam öle uzun uzun analatamdm konuştukca tanrsz beni 😀 eet qülmeyi seviyorum 😀 ama bazn karamsar oluom asırı 😕
ya napam öle uzun uzun analatamdm konuştukca tanrsz beni 😀 eet qülmeyi seviyorum 😀 ama bazn karamsar oluom asırı 😕
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Temmuz 2009 #9 Aramıza hoşgeldin duru🙂 Yüzünden gülücük hiç eksik olmasın