Sevgılınızmı aılenızmı ?

GaMzE_18

Üye
Üye
Sevgılınızmı aılenızmı ?
arkadaslar zaman zamn ınsanların basına bu tur olaylar gelebılıyor yanı evlenmek ıstedıgınız kısıyı aıleler kabul etmeyebılıyorlar...

pekii sizin basına bu tarz bır olay gelse ("ALLAH KIMSEYE GOSTERMESIN ")

NE YAPARDINIZ TEPKINIZ NE OLURDU VE TERCIHINIZ KIMDEN YANA OLURDU ???

CEVAPLARINIZI BEKLIYORUMMM 🙂🙂🙂 :dil:

ben ailemi secerim...

illaki byk konusmamak gerekir, ama ailemi silecek kadar bir aski bulacagima, yasayacagima inanmiyorum...

Rabbim yasatmasinda...

Tskler cnm, hos bir anket olmus :kiss:

büyük konuşmayım ama kesinlikle aile,sevgili hatta bazen evli olduğun adam bile biyere kadar bence.herkes bırakır gider de aile kalır geriye 🙂

aslında ikisindende vazgeçilmiyor ama ewli değilsem ve onu ölecek kadar sewm,iyosam ailem derim ama ewliysem ve çok sewiyosam kesinlikle eşim derim hayatını paylaşıyosun çünki ........

Oylama yapamam amaa bekarsan kesinliklee ailemmm diorsun ama evli iseennn işler değişiyor cunku hayatı artık ailenlee değil eşinlee paylaşıyorsun ve sende yeni bir aile kurmus oluyorsunyani artık sende bir ailesin o yuzdendee ben evliyim ve suan bir seçim yapmak zorunda kalırsam (inşallah kalmam) eşim derim... Ama bekarsan taikii ailemmmm cunku henüz aile olmamıssın.... Bu konular da buyuk konusmamak lazım aşk başa belaaaa... Allahım kimseyii ailesii ve eşi (sevgilisi ) arasında seçim yapmak durumunda bırakmasın.. ya insan 5 parmagından hangisinden vazgecebllirsinkiii...

Geri