Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ya geçenlerde kayınvalidemin doğum günüydü.eşime dedim ki pasta almayalım ben evde yapayım.aa daha iyi olur falan dedi. neyse kızçenin istediği bişi vardı hediye olarakta onu aldık gittik çok mutlu oldu.öte yandan görümcem ya biz birgüne dedik uğraşma diye ama illa ben yapıcam pastayı dedi diyor (konuşmuışluğumuz da yok he)pastayı yapan ben ,servisi yapan ben sinir oluyorum benim akıllı kocamda hiç beni savunmuyor.Allahtan kızçe ne iş buyurur ne bişi işter benden benim çayımı bile kalkar doldurur gocunmadan siz kızçelerden şikayetçi ben görümceden pöööööööf 😛 😛

Benim eşimin o konuda hiç bir zaman hakkını yiyemem. Ben yapmaya yeltensem sende benim gibi çalışıyorsun fıstığım der kalkar birlikde yaparız. Hani bunu kendi evimizde yapıyoruz ama kızçeye gittiğimizde bile eşim öyledir. O yüzden bu konuda hiç sorun yaşamadım şükür.

aha benim kafadan biri daha çıktı bende kızçemden çok memnunum ama gel görki görümcetoş aman aman neyseki uzağız

Valla şıpı kafam atsa tutar giderdik de kaynımda gelecekti zaten bizimle arkadaşa ortancası 🙂 çocuk giyinmiş kuşanmış psrfümlerini sıkmış
onu görünce sinirlerim yatıştı çünkü oda tepki verdi onlar her zamn geliyor diyee o lafa başlayınca ben hiç gıgımı çıkarmadım üstelik inatla çıktım 5 dk onları yaptım eşimde boşver yapma dedi bu yüzden çok relakstım 🙂

ne zaman dedin abla ben hatırlamıyorum deseydin

senin çeyizin azmıymış sadece gülüyorum yani