Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aynen canım, hislerime tercüman oldun

bi de yani evde benden hariç 3tane gelin var 3ü de ev hanımı
bi ben çalışıyorum ama en çok komuta alan da ben oluyorum
biri diyo benim hanımı fazla yormayın onda kansızlık var
öbürü diyo benim hanım mutfakta becerikli değil
öbürü karısına baş hizmetçi muamelesi yapıyor
benimki de laf olsun diye arada bir beni korumaya yüceltmeye çalışıyor lafta o da

ya geçenlerde kayınvalidemin doğum günüydü.eşime dedim ki pasta almayalım ben evde yapayım.aa daha iyi olur falan dedi. neyse kızçenin istediği bişi vardı hediye olarakta onu aldık gittik çok mutlu oldu.öte yandan görümcem ya biz birgüne dedik uğraşma diye ama illa ben yapıcam pastayı dedi diyor (konuşmuışluğumuz da yok he)pastayı yapan ben ,servisi yapan ben sinir oluyorum benim akıllı kocamda hiç beni savunmuyor.Allahtan kızçe ne iş buyurur ne bişi işter benden benim çayımı bile kalkar doldurur gocunmadan siz kızçelerden şikayetçi ben görümceden pöööööööf 😛 😛

Benim eşimin o konuda hiç bir zaman hakkını yiyemem. Ben yapmaya yeltensem sende benim gibi çalışıyorsun fıstığım der kalkar birlikde yaparız. Hani bunu kendi evimizde yapıyoruz ama kızçeye gittiğimizde bile eşim öyledir. O yüzden bu konuda hiç sorun yaşamadım şükür.

ya geçenlerde kayınvalidemin doğum günüydü.eşime dedim ki pasta almayalım ben evde yapayım.aa daha iyi olur falan dedi. neyse kızçenin istediği bişi vardı hediye olarakta onu aldık gittik çok mutlu oldu.öte yandan görümcem ya biz birgüne dedik uğraşma diye ama illa ben yapıcam pastayı dedi diyor (konuşmuışluğumuz da yok he)pastayı yapan ben ,servisi yapan ben sinir oluyorum benim akıllı kocamda hiç beni savunmuyor.Allahtan kızçe ne iş buyurur ne bişi işter benden benim çayımı bile kalkar doldurur gocunmadan siz kızçelerden şikayetçi ben görümceden pöööööööf 😛 😛

aha benim kafadan biri daha çıktı bende kızçemden çok memnunum ama gel görki görümcetoş aman aman neyseki uzağız

Valla şıpı kafam atsa tutar giderdik de kaynımda gelecekti zaten bizimle arkadaşa ortancası 🙂 çocuk giyinmiş kuşanmış psrfümlerini sıkmış hahaha
hahaha hahaha onu görünce sinirlerim yatıştı çünkü oda tepki verdi onlar her zamn geliyor diyee o lafa başlayınca ben hiç gıgımı çıkarmadım üstelik inatla çıktım 5 dk onları yaptım eşimde boşver yapma dedi bu yüzden çok relakstım 🙂

ne zaman dedin abla ben hatırlamıyorum deseydin

Valla ben kızçenin yanında daha çok laf söylerim.
Birgün telefonda annesiyle konuşuyor, işte annemin aldığı şekerlik kötüymüş falan filan sinir olmuştum o zaman.
Bağırarak dedimki, ben onu aldım madem beğenmiyorsunuz siz daha iyisini alsaydınız ve ikisinden de çıt çıkmadı.
Annemin aldığı hiçbişeye laf söylettirmem.
Şimdi İstanbul'a nasıl olsa gelinin çeyizini görmeye gidicez,umarım bizim kızçede olur orada, dicemki benim çeyize az dediniz ama övdüğünüz gelinin çeyizi benimkinden fazla değil...

senin çeyizin azmıymış hahaha sadece gülüyorum yani hahaha

Geri