Trendyola baktım şimdi kızlar siz artık bi şey almıyomusunuz çözemedim ben bu işi aaaa geçen sene ne güzel şunu aldım bunu aldım bende gaza geliyordum alıyordum 🙂
Tesadüfüm enişteye sorarmısın çeyrek altının yarımı çıkmış mı?enişte de sanki kuyumcu 🙂)
Dün akşam arkadasım bana geldi benim odam da kahve içiyoruz ama odanın içerisi koli dolu annem çıldırıyo ama bi şey diyemio ben üzülmeyim die 🙂kız da yeni evli diorum ki bak ne ihtiyacın varsa çekinme söyle ben koliden çıkartır sana veririm 🙂o da canımm üzülme sen tamam mı aklına falan gelmesin 🙂dedim ki ya ne üzülücem hepsinde benim zewkim var o mu benim yanımdaydı ben alırken hepsini de kullanıcam falan yapıorum 🙂
hansiydi kuzu ya unuttum valla taç ın nevresimleri ağırlıklı bende birde linens hepsinden çok memnunum hle taçın sırf kırmızısı vardı 3 kez yıkadım renklerde ufak bir atma olmadı bu iki markadan vazgeçmem ha daisy in colors vardı 2 tane onun birinin rengi attı biri bezdi sakın alma derim :çitos:
napıosunuz kızlar?
terkedilmişleri oynuyoruz kaç gündür
öğlen aday çağırmışlar görüşmeye girdik cocuk amerikada bi üni adı yazmış cvsine merak ettim baktım üni parayla diploma düzenleyen dolandırıcı bir kurum çıktı😀
cocuğun yüzüne vurdum valla