Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Trendyola baktım şimdi kızlar siz artık bi şey almıyomusunuz çözemedim ben bu işi aaaa geçen sene ne güzel şunu aldım bunu aldım bende gaza geliyordum alıyordum 🙂

Tesadüfüm enişteye sorarmısın çeyrek altının yarımı çıkmış mı?enişte de sanki kuyumcu 🙂)

Açıkta 10 kolim var bari aldıklarımda dogru tercih yapmışmıyım size soruyum;

Tesadüfüm aklımda kalanlarla;kahvaltı takımımız aynıydı tanitoni'den aldıgımız çaydanlık aynıydı memnunmusun 🙂

Nikimm düdüklü tencereden memnunmuş aaa nikii bi de seninle aynı nevresim takımı almıştık nasıl renklerinde filan solma var mı 🙂

Dün akşam arkadasım bana geldi benim odam da kahve içiyoruz ama odanın içerisi koli dolu annem çıldırıyo ama bi şey diyemio ben üzülmeyim die 🙂kız da yeni evli diorum ki bak ne ihtiyacın varsa çekinme söyle ben koliden çıkartır sana veririm 🙂o da canımm üzülme sen tamam mı aklına falan gelmesin 🙂dedim ki ya ne üzülücem hepsinde benim zewkim var o mu benim yanımdaydı ben alırken hepsini de kullanıcam falan yapıorum 🙂

Nikimm düdüklü tencereden memnunmuş aaa nikii bi de seninle aynı nevresim takımı almıştık nasıl renklerinde filan solma var mı 🙂

hansiydi kuzu ya unuttum valla taç ın nevresimleri ağırlıklı bende birde linens hepsinden çok memnunum hle taçın sırf kırmızısı vardı 3 kez yıkadım renklerde ufak bir atma olmadı bu iki markadan vazgeçmem ha daisy in colors vardı 2 tane onun birinin rengi attı biri bezdi sakın alma derim :çitos:

napıosunuz kızlar?
terkedilmişleri oynuyoruz kaç gündür
öğlen aday çağırmışlar görüşmeye girdik cocuk amerikada bi üni adı yazmış cvsine merak ettim baktım üni parayla diploma düzenleyen dolandırıcı bir kurum çıktı😀
cocuğun yüzüne vurdum valla

Geri