Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Açıkta 10 kolim var bari aldıklarımda dogru tercih yapmışmıyım size soruyum;

Tesadüfüm aklımda kalanlarla;kahvaltı takımımız aynıydı tanitoni'den aldıgımız çaydanlık aynıydı memnunmusun 🙂

Nikimm düdüklü tencereden memnunmuş aaa nikii bi de seninle aynı nevresim takımı almıştık nasıl renklerinde filan solma var mı 🙂
malesef canım çaydanlıktan hiç memnun değilim zaten kullanmıyorum demli çay içmeyi başaramadım bir türlü🙂

Ben de daha önce S...bünyesinde bir şirkette alıştım ama şartları süperdi o zaman aldıgım maaşı şimdi çalıştıgım şirkette alıyorum diyebilirim özel saglık sigortasına kadar herşeyim vardı sizin orası nasıl bilmiyorum ama bizde elemana çok deger verilirdi (pmi)

Baldem çalıştıgın kurumdaki görevin nedir?bir de aradıkları şartlar neler?

kurumsal iletişim uzmanı arıyoruz canım,

yüksek lisans / lisans mezunu
ana dil sevyesinde ingilizce
ajans deneyimi
refernans projeler
min. 8 yıl iş tecrübesi

canım ilanda daha uzun ama bunlar ana kriterler

Baldem senden bir konu da yardım isteyebilirmiyim canım ?Biliyosun iletişim mezunuyum ben de ama bizim sektörde (kendi yaşadıgım yerdeki şartlardan dolayı)ben hiç düzenli bir şekilde maaş alamadım sigortam bile yapılmadı.O yüzden farklı sektörlerde çalışıyorum.Şu andaki çalıştıgım yeri biliyosun yine bir nebzede olsa iletişime yakınım 🙂Metin yazmayı bile unutmuşum.Eger aklına gelirse paylaşırsan twetty şunu oku şu sana çok yardımcı olur dersen çok sevinirim.Çok uzak kaldım sektörden.Dün akşam kitaplarıma baktım hep sinemayla ilgili almışım.

Geri