nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.751 baldoşş bu şartlarda biri maaş olarak ne alıyor peki
twettysale Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.752 Nikiii benim de ben zaten 2007 yılında mezun oldum 🙂ama çok güzel bir şirket 🙂
cimcime eses Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.753 Slm kızlaar, nasılsınız. Dün çetin bir yolculuğun ardından akşam evdeydim çok şükür. Şimdide annem çağırıyor gitmeliyim görüşürüz, İstanbul çook soğuuuk 🙁(
Slm kızlaar, nasılsınız. Dün çetin bir yolculuğun ardından akşam evdeydim çok şükür. Şimdide annem çağırıyor gitmeliyim görüşürüz, İstanbul çook soğuuuk 🙁(
twettysale Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.754 2500 olarak tahmin ediyorum ben piyasa şartlarına göre 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.755 twettysale' Alıntı: 2500 olarak tahmin ediyorum ben piyasa şartlarına göre 🙂 Genişletmek için tıkla ... bizim şirkete mühendis başlar iki ay denemede 3000 e çıkıverir ücreti ingilizce desen sıfır çoğunda ben anlamıyorum ya bu dünyanın eşitsizliğini
twettysale' Alıntı: 2500 olarak tahmin ediyorum ben piyasa şartlarına göre 🙂 Genişletmek için tıkla ... bizim şirkete mühendis başlar iki ay denemede 3000 e çıkıverir ücreti ingilizce desen sıfır çoğunda ben anlamıyorum ya bu dünyanın eşitsizliğini
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.756 twettysale' Alıntı: 2500 olarak tahmin ediyorum ben piyasa şartlarına göre 🙂 Genişletmek için tıkla ... öyleyse o kriterlere göre çok az
twettysale' Alıntı: 2500 olarak tahmin ediyorum ben piyasa şartlarına göre 🙂 Genişletmek için tıkla ... öyleyse o kriterlere göre çok az
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.757 nickimi kim yedi' Alıntı: bizim şirkete mühendis başlar iki ay denemede 3000 e çıkıverir ücreti ingilizce desen sıfır çoğunda ben anlamıyorum ya bu dünyanın eşitsizliğini Genişletmek için tıkla ... sıfır ingilizceli elemanı niye alıyorsun kız o zaman
nickimi kim yedi' Alıntı: bizim şirkete mühendis başlar iki ay denemede 3000 e çıkıverir ücreti ingilizce desen sıfır çoğunda ben anlamıyorum ya bu dünyanın eşitsizliğini Genişletmek için tıkla ... sıfır ingilizceli elemanı niye alıyorsun kız o zaman
twettysale Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.758 Tesadüf başlangıç olarak daha fazlasını vermezler çünkü mühendisler 3000-3500 arasında alıyor benim ex bilgisayar mühendisiydi 3500 alıyordu
Tesadüf başlangıç olarak daha fazlasını vermezler çünkü mühendisler 3000-3500 arasında alıyor benim ex bilgisayar mühendisiydi 3500 alıyordu
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.759 tesaduf' Alıntı: sıfır ingilizceli elemanı niye alıyorsun kız o zaman Genişletmek için tıkla ... karadenizli olsun çamurdan olsun kuzu patron mantığı böyle
tesaduf' Alıntı: sıfır ingilizceli elemanı niye alıyorsun kız o zaman Genişletmek için tıkla ... karadenizli olsun çamurdan olsun kuzu patron mantığı böyle
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Ocak 2012 #11.760 doğrudur canım ben piyasayı bilmiyorumda en az 8 yıl tecrube istemişler ya o yüzden az diye düşündüm