Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kuzuumm ağzına sağlık aminnn allah seni basımızdan eksik etmesinn..herkese hayırlı bereketli sağlıklı huzurlu cumalarrrr...
Nasılsınız kızlarr..

kuzu yapın hepiniz bebiş yawww

kısmet canım ama biraz daha sonra şimdi evin ısı durumu var biliyorsun bakalım bu sene felan verilecek mi yani yoksa soğuk ev yapamayız o şekilde ufo ile nereye kadar şimdi en azından klima takılacak bir odaya

hayırlısı daha bugün 8 ay bitmek üzere yarın 9. Aya giriyoruz peh zamana bak valla kına gecem olacaktı ben şmidi eve felan toparlayıp kahvaltı yapıyor oluyorumdur du 🙂

kuzuumm ağzına sağlık aminnn allah seni basımızdan eksik etmesinn..herkese hayırlı bereketli sağlıklı huzurlu cumalarrrr...
Nasılsınız kızlarr..

amin kuşum amin allah razı olsun amin cümlerimizi inş. iyiyim kuzu ne olsun işte aynı tempo devam dün akşam gene 22:30 da evdeydim bacın çalışıyor durmak yok yola devam 🙂

olsun kuzum ne yapacaksın elindeki imkanlara göre kendimizi ayarlayacağız artık zaman hiç sorma benim bile 7 ay olacak şaka gibi hiç birşey anlamadım

pericik soğuk canım havalar artık sıkacak dişini bir kaç ay yün atlet ve termal altlık alsın onlar iyi sıcak tutuyor

giyiyo canımmm dayanıklıdır kendisi 🙂

ben rahat olduğumu düşünüyorum 🙂
doğalgazlı
masalarımızın altında sobalar var
ayaklarım yanıyo hatta 🙂
ellerim falanda hiç üşümüyorum ev gibi 🙂