Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim dertlilere deva borçlulara eda hastalara acil şifa nasip eylesin bize namaz kılmaz kuran okuma sevgisi nasip eylesin gönlümüzü imansız bırakmasın hayırlı kullarından eylesin dara düşürmesin gönlümüzden geçenimiz ne ise onu nasiy eylesin yatırıp kapılara baktırmasın kimseyi kimseye muhtaç etmesin 2 gün yatak 3. Gün toprak ihsan eylesin hanemize huzur geçip bereket sağlık sıhat nasip eylesin bize ve eşlerimize iş rastlığı nasiy eylesin hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip eylesin kimseyi aratmasın kapılara baktırmasın amin.

kuzuumm ağzına sağlık aminnn allah seni basımızdan eksik etmesinn..herkese hayırlı bereketli sağlıklı huzurlu cumalarrrr...
Nasılsınız kızlarr..

kuzu yapın hepiniz bebiş yawww

kısmet canım ama biraz daha sonra şimdi evin ısı durumu var biliyorsun bakalım bu sene felan verilecek mi yani yoksa soğuk ev yapamayız o şekilde ufo ile nereye kadar şimdi en azından klima takılacak bir odaya

hayırlısı daha bugün 8 ay bitmek üzere yarın 9. Aya giriyoruz peh zamana bak valla kına gecem olacaktı ben şmidi eve felan toparlayıp kahvaltı yapıyor oluyorumdur du 🙂

kuzuumm ağzına sağlık aminnn allah seni basımızdan eksik etmesinn..herkese hayırlı bereketli sağlıklı huzurlu cumalarrrr...
Nasılsınız kızlarr..

amin kuşum amin allah razı olsun amin cümlerimizi inş. iyiyim kuzu ne olsun işte aynı tempo devam dün akşam gene 22:30 da evdeydim bacın çalışıyor durmak yok yola devam 🙂

kısmet canım ama biraz daha sonra şimdi evin ısı durumu var biliyorsun bakalım bu sene felan verilecek mi yani yoksa soğuk ev yapamayız o şekilde ufo ile nereye kadar şimdi en azından klima takılacak bir odaya

hayırlısı daha bugün 8 ay bitmek üzere yarın 9. Aya giriyoruz peh zamana bak valla kına gecem olacaktı ben şmidi eve felan toparlayıp kahvaltı yapıyor oluyorumdur du 🙂

olsun kuzum ne yapacaksın elindeki imkanlara göre kendimizi ayarlayacağız artık zaman hiç sorma benim bile 7 ay olacak şaka gibi hiç birşey anlamadım

Geri