ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 20 Ocak 2012 #13.413 naber tesadüf 🙂 Kerevizi yapamadım kızçem yapmış ben gitmeden 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Ocak 2012 #13.416 ŞIPIDIK' Alıntı: naber tesadüf 🙂 Kerevizi yapamadım kızçem yapmış ben gitmeden 🙂 Genişletmek için tıkla ... olsun canım nasılsa yaparsın daha çok yemek yapacağız 😀
ŞIPIDIK' Alıntı: naber tesadüf 🙂 Kerevizi yapamadım kızçem yapmış ben gitmeden 🙂 Genişletmek için tıkla ... olsun canım nasılsa yaparsın daha çok yemek yapacağız 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Ocak 2012 #13.417 aralığın son cuması gelan demiştik geçen sene 🙂)) şimdi ocak sondan bir önceki zaman ne kadar hızlı geçiyor
aralığın son cuması gelan demiştik geçen sene 🙂)) şimdi ocak sondan bir önceki zaman ne kadar hızlı geçiyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Ocak 2012 #13.419 pericik soğuk canım havalar artık sıkacak dişini bir kaç ay yün atlet ve termal altlık alsın onlar iyi sıcak tutuyor
pericik soğuk canım havalar artık sıkacak dişini bir kaç ay yün atlet ve termal altlık alsın onlar iyi sıcak tutuyor