Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın fıstıklar,
kendimi 12 saat uyumuş kadar dinç hissediyorum today
dün akşam eve gidince browni yaptım kızlar cok güzel oldu
size de birer dilim ikram edebilsem keşkem:örgü:

eline sağık canım benim bir süre hamur işi yapmam yasaklandı eşim hamur yiye yiye hamur gibi olmuşAma yasak kalkınca bu sefer senden tarif almayı başarabilirsem yapmak isterim

demekki boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye,
ablana sabır diliyorum canım hem de hamileymiş, canım benim ya Inşallah en azından eşi kıymetini anlar

gercekten gozumu acamıyordum canım

Tahmin ederim canım yolun uzun sürdüğü dönemde benimde tek aklımdaki uyku yatağım oluyor.

Kıyamam ben ya.Allahım yardımcısı olsun ablanın canım benim.Gerçekden şu büyüklerin anlayışsızları bazen insanı çok ama çok fazla yoruyor.
Hele birde ablan hamiş canım benim en hassa dönemi el üstünde tutulacağı yerde.Eşi destekçi mi canım?

eşi destek değil olmadıgı ıcın kayınvalıdesı bu tavır ıcınde dilerım kısa sürede anlarlar

demekki boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye,
ablana sabır diliyorum canım hem de hamileymiş, canım benim ya Inşallah en azından eşi kıymetini anlar

amin baldemcim.haklısın katılıyorum

eline sağık canım benim bir süre hamur işi yapmam yasaklandı eşim hamur yiye yiye hamur gibi olmuşAma yasak kalkınca bu sefer senden tarif almayı başarabilirsem yapmak isterim

ayh canım benim arkadaşım şuanda ofiste tarif defterimin fotokopisini alıyor
onun işi bitince yazıcam sana cheesecake tarifini, browninin tarfini de veririm baya güzel oldu, eşim bugün ofise götürecek :işyeri: