Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günaydın fıstıklar,
kendimi 12 saat uyumuş kadar dinç hissediyorum today
dün akşam eve gidince browni yaptım kızlar cok güzel oldu
size de birer dilim ikram edebilsem keşkem:örgü:
eline sağık canım benim bir süre hamur işi yapmam yasaklandı eşim hamur yiye yiye hamur gibi olmuşAma yasak kalkınca bu sefer senden tarif almayı başarabilirsem yapmak isterim
ablamın kayınvalıdesı kızlar sıznkılerden cok farklı tam mahlle kadını ve kavgaya musaıt ki diger gelinin ailesiyle mahkemelik oldular eniştemde ablamn kıymetını cok bılmıyor ablam cok güsel bir kadın boylu poslu bir görsenız herkesi hayran bırakır gittiği yerde cokta iyi huyludur ama eşi kıymet bılmıyor yeteri kadr
demekki boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye,
ablana sabır diliyorum canım hem de hamileymiş, canım benim ya Inşallah en azından eşi kıymetini anlar
abşam 4 yaşında düntatatlısı bır kızı var şimdi 2.ye hamiş 🙂bir cadı daha geliyor zaten hassas bu dönemde ama eşide kayınvalidesi gereken özeni göstermiyor konuyu şöyle ablamla eşi konuyormuş o sırda kayınvalıdesı gelmış bizimkıler gormemiş vay sen misin görmeyen olay cıkartmıs resmen (zaten cok kavgacı bır kadın)ablamda ılk defa cevap vermıs oda rezil etmiş herkese bagırıp cagırmış zaten insanlar onu tanyor ama ablam alıskın degılkı mahalle kadınları gıbı kavga etmeyı cok aglıyordu bnde annem ılk defa aradı kayınvalıdesını biz bugüne kadr sesıımıızı cıkartmadık sızı kırmak ıstemedık benm kızm hamile bu yapılırmı sahıpsız degıl o almaya gleecegız dedı tabı oda yok dünür oyle olmadı boyle olmadı annem kapattı telefonu ki annem hayatmda tandıgım en melek insan kimseyi kırmaz ama kadın ablamn sesını duynca hasta oldu aglamaktan
Kıyamam ben ya.Allahım yardımcısı olsun ablanın canım benim.Gerçekden şu büyüklerin anlayışsızları bazen insanı çok ama çok fazla yoruyor.
Hele birde ablan hamiş canım benim en hassa dönemi el üstünde tutulacağı yerde.Eşi destekçi mi canım?
kızlar bu iş yerme gecerken oda arkd.bir gün bna şöyle dedi ''bu hayatta deveyi diken insanı ... yaraşır ''ben ilk defa duydugm laf karsnda saskn kalsamda haklılık payı cok
Tahmin ederim canım yolun uzun sürdüğü dönemde benimde tek aklımdaki uyku yatağım oluyor.
benım epey uzun sürüyor yüyüreyerk 10 dk arabyla 5 dk 😀 kuzum benim şükütler olsun çok yakın zaten burasıda küçük yer ya ulaşım zor değil
Kıyamam ben ya.Allahım yardımcısı olsun ablanın canım benim.Gerçekden şu büyüklerin anlayışsızları bazen insanı çok ama çok fazla yoruyor.
Hele birde ablan hamiş canım benim en hassa dönemi el üstünde tutulacağı yerde.Eşi destekçi mi canım?
demekki boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye,
ablana sabır diliyorum canım hem de hamileymiş, canım benim ya Inşallah en azından eşi kıymetini anlar
günaydın fıstıklar,
kendimi 12 saat uyumuş kadar dinç hissediyorum today
dün akşam eve gidince browni yaptım kızlar cok güzel oldu
size de birer dilim ikram edebilsem keşkem:örgü:
eline sağık canım benim bir süre hamur işi yapmam yasaklandı eşim hamur yiye yiye hamur gibi olmuşAma yasak kalkınca bu sefer senden tarif almayı başarabilirsem yapmak isterim
ayh canım benim arkadaşım şuanda ofiste tarif defterimin fotokopisini alıyor
onun işi bitince yazıcam sana cheesecake tarifini, browninin tarfini de veririm baya güzel oldu, eşim bugün ofise götürecek :işyeri: