tesadüf Yeni Üye Üye 2 Aralık 2011 #2.991 aşkkelebeği' Alıntı: bnde isterimmm ben sabahtan bu yana 10 tane tarif değiştirdim çerkez tavugu yapıyım dedm vazgectm cunku cocukları cok sımrak gelenlerde cok rahat etraf maf olur gül böreği havuclu top başka ne yapım cnım ya Genişletmek için tıkla ... sen gel ben sana ne istersen yaparım canım benim. Kremşantili kurabiye tabiki Bende bu akşam içine üzüm koyarak yapacağım bakalım nasıl olacak
aşkkelebeği' Alıntı: bnde isterimmm ben sabahtan bu yana 10 tane tarif değiştirdim çerkez tavugu yapıyım dedm vazgectm cunku cocukları cok sımrak gelenlerde cok rahat etraf maf olur gül böreği havuclu top başka ne yapım cnım ya Genişletmek için tıkla ... sen gel ben sana ne istersen yaparım canım benim. Kremşantili kurabiye tabiki Bende bu akşam içine üzüm koyarak yapacağım bakalım nasıl olacak
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 2 Aralık 2011 #2.992 cikletimnerde' Alıntı: kuaföre neden gittin yafrumm.. semra özal kuaföremi geldi sizin büroyamı anlamadım 😀 Genişletmek için tıkla ... Saçmıı kestirmeye gittim. Bir kaç gündür kafama takmıştım saçlarımı 🙁 Kuaföre geldi kadın korumalarıyla 🙂))
cikletimnerde' Alıntı: kuaföre neden gittin yafrumm.. semra özal kuaföremi geldi sizin büroyamı anlamadım 😀 Genişletmek için tıkla ... Saçmıı kestirmeye gittim. Bir kaç gündür kafama takmıştım saçlarımı 🙁 Kuaföre geldi kadın korumalarıyla 🙂))
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 2 Aralık 2011 #2.993 Bu misafirler kim be ya ??????? Sahil kim onlar
niers Yeni Üye Üye 2 Aralık 2011 #2.994 cikletimnerde' Alıntı: sahillooo Bu görüntüler HARİKAAAAA Yusuf dönecek HAVVAYAAAA Yusuf bırakacak BADEYİİİİİ Bade yiyecek NANEYİİİİİİİİ 🙂) Genişletmek için tıkla ... Yine döktürmüşünn kuzu 🙂🙂
cikletimnerde' Alıntı: sahillooo Bu görüntüler HARİKAAAAA Yusuf dönecek HAVVAYAAAA Yusuf bırakacak BADEYİİİİİ Bade yiyecek NANEYİİİİİİİİ 🙂) Genişletmek için tıkla ... Yine döktürmüşünn kuzu 🙂🙂
aşkkelebeği Hamiş Melek 2 Aralık 2011 #2.996 baldem' Alıntı: çok durunca çekiyor kuru gibi oluyor ama bir günden bişey olmaz bence kayınvaliden nasıl yapıyor canım? orjinal tarifte kişniş ve salça var ben yalancısını mı yoksa orjinalini henüz karar veremedim ama canım çok çekti yahu😀 Genişletmek için tıkla ... hemen arayıp tarıf aldım 1 göğüsü haşla suyunu ayır robotta cevizi çek , sonra bayat ekmek,çerkez tuzu(özellikle çerkez tuzuyla güsel oluyor dedi)karabiber karıstırıp tavuk suyuna at sonra tavugu borcmama ınce ınce yaydıktan sonra karısımı uzeırne dök üzerinede zeytınyağ yakıp pul biberler dök dedi baldemcm
baldem' Alıntı: çok durunca çekiyor kuru gibi oluyor ama bir günden bişey olmaz bence kayınvaliden nasıl yapıyor canım? orjinal tarifte kişniş ve salça var ben yalancısını mı yoksa orjinalini henüz karar veremedim ama canım çok çekti yahu😀 Genişletmek için tıkla ... hemen arayıp tarıf aldım 1 göğüsü haşla suyunu ayır robotta cevizi çek , sonra bayat ekmek,çerkez tuzu(özellikle çerkez tuzuyla güsel oluyor dedi)karabiber karıstırıp tavuk suyuna at sonra tavugu borcmama ınce ınce yaydıktan sonra karısımı uzeırne dök üzerinede zeytınyağ yakıp pul biberler dök dedi baldemcm
cimcime eses Yeni Üye Üye 2 Aralık 2011 #2.997 Slm kızlaar, nasılsınız. Tezilik yapmam gerekiyor bu saatten sonra, ama kim yapacak 🙁(
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 2 Aralık 2011 #2.999 aşkkelebeği' Alıntı: hemen arayıp tarıf aldım 1 göğüsü haşla suyunu ayır robotta cevizi çek , sonra bayat ekmek,çerkez tuzu(özellikle çerkez tuzuyla güsel oluyor dedi)karabiber karıstırıp tavuk suyuna at sonra tavugu borcmama ınce ınce yaydıktan sonra karısımı uzeırne dök üzerinede zeytınyağ yakıp pul biberler dök dedi baldemcm Genişletmek için tıkla ... çerkez tavuğu tarifimi bu
aşkkelebeği' Alıntı: hemen arayıp tarıf aldım 1 göğüsü haşla suyunu ayır robotta cevizi çek , sonra bayat ekmek,çerkez tuzu(özellikle çerkez tuzuyla güsel oluyor dedi)karabiber karıstırıp tavuk suyuna at sonra tavugu borcmama ınce ınce yaydıktan sonra karısımı uzeırne dök üzerinede zeytınyağ yakıp pul biberler dök dedi baldemcm Genişletmek için tıkla ... çerkez tavuğu tarifimi bu
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 2 Aralık 2011 #3.000 ikranurr' Alıntı: Slm kızlaar, nasılsınız. Tezilik yapmam gerekiyor bu saatten sonra, ama kim yapacak 🙁( Genişletmek için tıkla ... tezilikkkk ne?
ikranurr' Alıntı: Slm kızlaar, nasılsınız. Tezilik yapmam gerekiyor bu saatten sonra, ama kim yapacak 🙁( Genişletmek için tıkla ... tezilikkkk ne?