Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bnde isterimmm:D:D

ben sabahtan bu yana 10 tane tarif değiştirdim çerkez tavugu yapıyım dedm vazgectm cunku cocukları cok sımrak gelenlerde cok rahat etraf maf olur

gül böreği
havuclu top
başka ne yapım cnım ya

sen gel ben sana ne istersen yaparım canım benim. Kremşantili kurabiye tabiki :cah: Bende bu akşam içine üzüm koyarak yapacağım bakalım nasıl olacak

çok durunca çekiyor kuru gibi oluyor
ama bir günden bişey olmaz bence

kayınvaliden nasıl yapıyor canım? orjinal tarifte kişniş ve salça var ben yalancısını mı yoksa orjinalini henüz karar veremedim ama canım çok çekti yahu😀

hemen arayıp tarıf aldım:D:D

1 göğüsü haşla suyunu ayır robotta cevizi çek , sonra bayat ekmek,çerkez tuzu(özellikle çerkez tuzuyla güsel oluyor dedi)karabiber karıstırıp tavuk suyuna at sonra tavugu borcmama ınce ınce yaydıktan sonra karısımı uzeırne dök üzerinede zeytınyağ yakıp pul biberler dök dedi baldemcm

hemen arayıp tarıf aldım:D:D

1 göğüsü haşla suyunu ayır robotta cevizi çek , sonra bayat ekmek,çerkez tuzu(özellikle çerkez tuzuyla güsel oluyor dedi)karabiber karıstırıp tavuk suyuna at sonra tavugu borcmama ınce ınce yaydıktan sonra karısımı uzeırne dök üzerinede zeytınyağ yakıp pul biberler dök dedi baldemcm

çerkez tavuğu tarifimi bu

Geri