Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şöyle düşündüm

tarhanayı daha dün yedim 🙂 pine olmasın

yoğurt çorba
pilav
kuru fasulye etli
karışık sebze yemeği
salata çeşitleri
türlü

fıstık ben olsam kurufasulye ve çorba yapmazdım ikisi de sulu olduğundan

kurufasulye
pilav
fırında sebzeli köfte patates veya tavuk patates
karnıbahar kızartması
ve salata

baldem benm eşimler cerkez kayınvalıdem yılbanda gecen sene yapmıştı begnmstm smdı sen yaznca aklıma geldı tarıfıne baktım bnde bu aksamdan yapsam olurmu kı ik defa deneyecegm olmazsa diye

canım bende arkadaşlarımız geldiğinde tarhana çorbası ve izmir köfte yaptıştımköfte çok olmuştu kişi başına 7 tane köfte düşüyordu o yüzden pilav yapmadım salta yaptım turşu çıkardım tatlı sevmiyorlarmış yapmadım meyve tabağı hazırladım yerine

kIZLAR BEN GENE geldim 🙂) Ani bi kararla hemen kuaföre gideyim dedim ofiste boşken.
Ben gittim Semra öz.l geldi 🙂) Nekadar yaşlanmış...

sahillooo
Bu görüntüler HARİKAAAAA
Yusuf dönecek HAVVAYAAAA
Yusuf bırakacak BADEYİİİİİ
Bade yiyecek NANEYİİİİİİİİ 🙂)

baldem benm eşimler cerkez kayınvalıdem yılbanda gecen sene yapmıştı begnmstm smdı sen yaznca aklıma geldı tarıfıne baktım bnde bu aksamdan yapsam olurmu kı ik defa deneyecegm olmazsa diye

çok durunca çekiyor kuru gibi oluyor
ama bir günden bişey olmaz bence

kayınvaliden nasıl yapıyor canım? orjinal tarifte kişniş ve salça var ben yalancısını mı yoksa orjinalini henüz karar veremedim ama canım çok çekti yahu😀

canım bende arkadaşlarımız geldiğinde tarhana çorbası ve izmir köfte yaptıştımköfte çok olmuştu kişi başına 7 tane köfte düşüyordu o yüzden pilav yapmadım salta yaptım turşu çıkardım tatlı sevmiyorlarmış yapmadım meyve tabağı hazırladım yerine

bnde isterimmm:D:D

ben sabahtan bu yana 10 tane tarif değiştirdim çerkez tavugu yapıyım dedm vazgectm cunku cocukları cok sımrak gelenlerde cok rahat etraf maf olur

gül böreği
havuclu top
başka ne yapım cnım ya

Geri