Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Slm kızlaar nasılsınız, tes'cim siz arsa almışınız yeni gördüm hayırlı olsun canımcım, burada arsa fiyatları uçuyor.

Armağan'cım doğum hikayelerini okuyunca gözlerim doluyor nedense, bende normal doğum istiyorum, inş. sıkıntısız atlatırım.
Ailenin yanında olması çok farklı gerçekten, yiğenimle sürekli ilgilenirdi annem, bizde 40'ı çıkana kadar kalıcaz, eşim neredeyse 2 ay izin kullanacak, doğumu hangimiz yapıcaz diyorum bazen 🙂

Bugün evlilik yıldönümümüz dün akşam sürekli konuşuyorduk, bu saatte şunu, şu saatte bunu yapıyorduk falan, evde aparatif bişeyler hazırlıcam, dışarı çıkmak istemiyorum, ahh geçen sene bu saatlerde kuafördeydim :şş:

ikracım hiç korkma canım
bende tedirgindim yaklaştıkça içim bu tuhaf oluyordu
ama inan ki anlık bir şey oluveriyor göz açıp kapayıncaya kadar
bu bence Allah'ın annelere verdiği bir özellik
yoksa doğum yapmak öyle kolay değil
ama sen duanı oku gir doğumuna
zaten o an yaklaştıkça bebeğini görmenin heyecanıyla acı falan kalmıyorrrrrrrr 😀

bu arada nice senelere bizimde 18 haziranda doldu bir yıl
iki kişi adım attığımız hayata bu sene 3 kişi girdik..

bende arada kızımı emzirmeye gidiyorum altını temizliyorum geliyorum arada sırada

Doğrusu çok korkmuyorum belkide ilk olduğu içindir bilemiyorum.
Zaman yaklaştıkça bişey olacak diye tedirgin oluyorum sadece, bazen canımı çok acıtıyor uyu diyorum, biraz hareket etmeyince uyandırmaya çalışıyorum.
Amerika'da 2 erkeğe suni sancı verilmiş, adamlar bayılmış 🙂
Arkadaşım bebeğini kaybetmişti doğum anında o çok etkiledi beni, sancıdan çok ondan korkuyorum, Allah muhafaza, aklıma bile getirmek istemiyorum...

- - - Updated - - -

nice mutlu huzurlu bebişli yıllarınız olsun ikracımmmmmmmmmmm bizimd eaz kaldıı 10.aya az kaldı

Saol canımcım, inş. ilk yılınız karnında bebişinle olur, 2. yıl zaten kucağında olacak 🙂

doğuma girenlerde ol çok canım ebesi doktoru iyi olması lazım değil mi kimi carr eksiyorr kimi karnına bastırıyorr ne bileyim böyle şeylerde duyuyoruz🙁 üzülüyor insan

ayyyyyyy inşallah canım çok istiyorum artık🙂 size hemen müjdeyi verecem inşallahhhh