Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

niki bebiş olcak die her gece yapmayın kuzum ben bir yerde dinlemiştim tüp bebek muhabbeti fln 2 3 gecede birilişkiye girilirse sperm kaliteli oluyormuş ve daha çabuk tutuyırmuş.diğer türlü tutsa bile bebişin bünyesi çok zayıf oluyormuş

anne sütü alan bebeklerde çok sağlıklı oluyormuş armağancığım en iyisini yapıorsun.bizim birtanıdık çocuk doğururkençok acı çekmiş diebebeğe sütvermedi sanki analarımızo sancıyıçekmedi ne kıymelimiş canı

niki bebiş olcak die her gece yapmayın kuzum ben bir yerde dinlemiştim tüp bebek muhabbeti fln 2 3 gecede birilişkiye girilirse sperm kaliteli oluyormuş ve daha çabuk tutuyırmuş.diğer türlü tutsa bile bebişin bünyesi çok zayıf oluyormuş

anne sütü alan bebeklerde çok sağlıklı oluyormuş armağancığım en iyisini yapıorsun.bizim birtanıdık çocuk doğururkençok acı çekmiş diebebeğe sütvermedi sanki analarımızo sancıyıçekmedi ne kıymelimiş canı

yok kuzu derdimiz ne her gece 🙂) yavaş tempo en iyisi

evet canım adetin bittikten sonra başla 2 günde bir düzenli olduğunda mutlaka yumurtlama zamanlarına denk gelir merak etme teyzesi tontiş gerçekten tombul yanaklı bir kız olucak sanırım:salıncak:
iyi yapmışsın canım doysun bebiş yarasınnn tontişimee🙂9
regliden sonra mı başlanmalı hemen canım öyle yapayım o zaman sağoll

tescim bende henüz cok tecrübeli sayılmam ama bildiklerimi tabiki paylaşırım sizinde aklınızda olan olursa sorarsınız

sahilcim zaten annemler yanımda ya onlarda demişlerdi başka odaya geçiyorum bende dediğin gibi

Bence en iyisi aile yanında olmak ya alışma aşaması yıkama ben korkarım bişe olcak ağladıım ne bielyim kendime güvenemem ilk etapta belli bir süre allahtan biri 10dk biri 10sn yakınımda hatta toplarım eşyalarımı aşağıa inerim hahaha baksın bize 🙂

sağol sahilciğim teşk.lercnm

aynen teseşinçok mantıklı düşünüyor
gençken çalışıp bişiylere sahip olucazki doğacak bebişlerimizin güvencesi olsun

ben karışmıyorum zaten canım ona bıraktım o ne zaman derse benim kabulüm inşallah Allah aratmaz sonrada

- - - Updated - - -

tescim bende henüz cok tecrübeli sayılmam ama bildiklerimi tabiki paylaşırım sizinde aklınızda olan olursa sorarsınız

sahilcim zaten annemler yanımda ya onlarda demişlerdi başka odaya geçiyorum bende dediğin gibi
biz doğurana kadar sen ebey kıdem yaparsın canım ya🙂

Geri