Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evet canım emziriyorum
doğumun ilk günü biraz zorlandım canım yandı ama
2.gün yavrumun ihtiyacını düşünerek acısa da emzirdim
simdi çok çok iyi artık her şey güzel emiyor

sizlerde ne var ne yok var mı bir haber gelişme

zor olsada annelik böyle birşey kuzum çok sevindim emzirme en iyisi hem bebişe hem sana yarar kilolarda gider🙂
bizd ebu ay başlayacağız ama yine reglim 4 gün gecikti yumurtlama hesabını nasıl yapacağım🙁 35 günü geçmiş oluyor 3 aydır bi düzensiz oluyor benim 🙁(

evet canım doktorumda diyor anne sütü çok önemli
ilk başta canım yanar diye vermessen sonra bebeğin almaz dedi zor olsa da ver dedi
bende yaptım dediğini şimdi çok güzel emiyor sık sık

canım bak ben sana ne dicem
sen yumurtlama hesaplama bence madem 3 aydır düzensiz oluyor
yanıltabilir seni çünkü
bence 2 günde bir düzenli ilişkiye gir zaten yumurtlama dönemine kesin denk gelir
zor olsada annelik böyle birşey kuzum çok sevindim emzirme en iyisi hem bebişe hem sana yarar kilolarda gider🙂
bizd ebu ay başlayacağız ama yine reglim 4 gün gecikti yumurtlama hesabını nasıl yapacağım🙁 35 günü geçmiş oluyor 3 aydır bi düzensiz oluyor benim 🙁(

evet canım doktorumda diyor anne sütü çok önemli
ilk başta canım yanar diye vermessen sonra bebeğin almaz dedi zor olsa da ver dedi
bende yaptım dediğini şimdi çok güzel emiyor sık sık

canım bak ben sana ne dicem
sen yumurtlama hesaplama bence madem 3 aydır düzensiz oluyor
yanıltabilir seni çünkü
bence 2 günde bir düzenli ilişkiye gir zaten yumurtlama dönemine kesin denk gelir

iyi yapmışsın canım doysun bebiş yarasınnn tontişimee🙂9
regliden sonra mı başlanmalı hemen canım öyle yapayım o zaman sağoll

esen gözün aydın canım daim olsun başarıların

tes hayırlı olsun gençken ne oluyorsa oluyor eşin mantıklı düşünüyor bebekte hayırlısıyla gelir ertelemek yada farklı o allahın taktri biraz da olsa hiç belli olmaz sen bence karamsar düşünme eşin bence o kadar beklemek istemeyecektir henüz 1 seneniz dolmadı zamanla bu söyledikleri uçup gider merak etme sen ine o heyecanı ışığı tut içinde

bana özelden yaz nerden ne kadara aldınız fikir olsun 🙂

armağan herkesin içinde emzirme gelen gidwenin yanında yaaprlar genelde görürrüm sonra nazar değidi sütü ksildi oluyor

dikkat et fazla tokaşma ziyaretine gelnelerle

ay çok sevindim nur topu gibi maşallah çok şirin güzel

Geri