Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Birşecik olmaz ikra bizler burda dua ederiz inş. Allha bir avazda doğurmaı nasip etsin inşllah

Doğuma giderken fırsatım olursa yazmayı düşünüyorum zaten, insan çaresiz kaldığı ihtiyacı olan tek şey dua oluyor...

ikra mutlu nice yıllara canım.neler hazırlıcan yorma kendini

Yemek yapmıcam canım, aparatif şeyler hazırlıcam, köfte-patates ikilisini özledik onları yapıcam, yemek değilde, nasıl karşılasam diye düşünüyorum. Ayy hiç anlamam böyle şeylerden odun gibi bişeyim yaa, sinir oluyorum kendime...

doktorun cok önemli canım evet
ben belki de ondan cok rahatım hatta sırf doktoruma güvendiğim için memleketime bile gitmedim burada yaptım doğumu

hadi kızlar sizlerden de bekliyoruz güzel haberler
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Doğuma giderken fırsatım olursa yazmayı düşünüyorum zaten, insan çaresiz kaldığı ihtiyacı olan tek şey dua oluyor...

TAM İZLE CAMDAN TAM APARTMANA ADIM ATTIĞI ANDA BİR MESAJ PATLAK SONRA
SIMSIKI SARIL DOA DOYA ÖP KOCANI
SONRA ELİNİ AL KARNINA KOY İYİKİ VARSIN DE ROMANTİK BİR GİRİŞ OLSUN BENCE

Ayy iyi fikir, gerçi her akşam sarılıyoruz, ama bu defa farklı olacak.

doktorun cok önemli canım evet
ben belki de ondan cok rahatım hatta sırf doktoruma güvendiğim için memleketime bile gitmedim burada yaptım doğumu

hadi kızlar sizlerden de bekliyoruz güzel haberler
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

inş. Bakalım armağan yani bunu anında anlayabilmek için hergün kan testi lazım ya insan bekelrkende stres yaşıyor
acaba varmı merdivenden normal inmem ille koşarım zıplarım diyosun ki acaba varmı bişey yani değişik bir durum

Geri