Eskisi gibi takmıyorum zaten, sadece etrafa yalan yanlış anlatıyor, kulağımıza gelince canımız sıkılıyor. Eşimin kulağına geliyor sürekli, evlendi değişti diyormuş herkes 🙂 Tabi bunlar bizim kızçenin lafları...
kelebek eşin rahat bir eş benim eşim çok nadir beni tek gönderir bir yere bu konuda çok huysuz markete bile tek gittiğimi hatırlamıyorum der çok acil değilse birlikte gideriz bekle istersen yada şu gün boşum gideriz oysaki kendim için bahsederim karışmıyor ama kenidin katıyor
ikra şöyle dön bir bak problemsiz 4 4 bir kızçe bir kimse yok ille ya görümce ya kıyın ya elti ne bileyim bir yerden muhakkak anormaller çıkıyor
seninki baştan aşağıya anormal o başka bişey ilginç olabildiğimce sanki eşini o kadın doğurmamış tövbe tövbe
Yok canım hep aklımda zaten inan o kadar huzursuz oluyorum ki avukata verecegim,avukat ilgilenecek yapılacak birşey yok Kasımda...
Kelebegim bende kalpsiz olan birşey begendim
Eskisi gibi takmıyorum zaten, sadece etrafa yalan yanlış anlatıyor, kulağımıza gelince canımız sıkılıyor. Eşimin kulağına geliyor sürekli, evlendi değişti diyormuş herkes 🙂 Tabi bunlar bizim kızçenin lafları...
kelebek eşin rahat bir eş benim eşim çok nadir beni tek gönderir bir yere bu konuda çok huysuz markete bile tek gittiğimi hatırlamıyorum der çok acil değilse birlikte gideriz bekle istersen yada şu gün boşum gideriz oysaki kendim için bahsederim karışmıyor ama kenidin katıyor
eşim deil bn rahatıma düşkünüm birde gidecegim kişiler ailecek görüştüğümz kişiler eşim gönül rahatlıgıyla gönderiyor ama şöyleki yeni biri geldi yan odamıza artık o odaya giremiorum cünkü eşim adamı hiç sevmedi bu yüzden bni odaya gidemıyorum kız arkd.oldugu halde.
ikra şöyle dön bir bak problemsiz 4 4 bir kızçe bir kimse yok ille ya görümce ya kıyın ya elti ne bileyim bir yerden muhakkak anormaller çıkıyor
seninki baştan aşağıya anormal o başka bişey ilginç olabildiğimce sanki eşini o kadın doğurmamış tövbe tövbe
Yok canım hep aklımda zaten inan o kadar huzursuz oluyorum ki avukata verecegim,avukat ilgilenecek yapılacak birşey yok Kasımda...
kalp bna biraz klasik geliyor ama tercih senn tabi kuzum
kızlar buarada cuma günü babamn yeni aldıgı araba küçük bir kaza gecırmıs bu yüzden ablamn yanna büyük transit arabayla gittik babam yolda başım agrıyorgöremıorum önümdeki arabaları demeye başladı bana dedi sen geç kullan.dıorum bn kullanamam kullanırsın dedi mecburen geçtim direksiyonun başına (eşim pikap tarzı arabaları hıc kullanmadıgı ıcın o cesaret edemedi) neyse yollar cok virajlı ben virajı döndüm karsıdan dolmuş geliyor ayagımı frenden çekip kendimi saga atım buarada babaaa die cıglık atmısım burun buruna gectıkk arabayla bn ılk defa babamn yannda kornaya basarak öyle bir küfür etmişim ki elim ayagım titredi sesim bile titredi ilk defa bu kadr korktum babamla eşimde cok korkttu şükür ki atlattık şuara trafık kazaları yaz geldıgınden bu yana cok oluyor iyice korkar oldum trafige cıkmaya