Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben katılmıorum sahıl fıkrıne cunku araba kullanmak kolay bır sey degıl bır anlık dıkktszlk kötü sonuclar dogurabılıyor 5 senedr araba kullanıorum şükür kazam olmadı ufak tefek kazalar atlattım oda hep tecrübem ve dikkat edişim sayesnde atlattım ALLAHIM yazmasın kimselere

kardeşinn yaşı gercekten küçük ama kendi istiyorsa sorumluluga hazır demektr.kız arkdasınında gelenım gıdenım oluyor demeside değişik belliki hemen evlenmek istiyor

Tabiki o senin düşüncen kelebek

bende kullandım ama sabır asabiyet oldumu daha kötü sonuç doğuruyor kendi açımdan değil genel düşünüyorum psikoteknik felan bir sürü şart getiriyorlar

hiçde kardeşim sorumluluk sahibi biri değil şuan ne olcak bilmiyoruz kız doğulu mu-ş kızlar olgunlaşıyor ailesi gelsin istesin yoksa gelene hayır gidene hayır şart gibi bişey koşuyorlar

Tabiki o senin düşüncen kelebek

bende kullandım ama sabır asabiyet oldumu daha kötü sonuç doğuruyor kendi açımdan değil genel düşünüyorum psikoteknik felan bir sürü şart getiriyorlar

hiçde kardeşim sorumluluk sahibi biri değil şuan ne olcak bilmiyoruz kız doğulu mu-ş kızlar olgunlaşıyor ailesi gelsin istesin yoksa gelene hayır gidene hayır şart gibi bişey koşuyorlar

sabır konusuna katılıyorum tabi ben genel olarak söyledim mesela bnm babamn eli camdan içeri girmiyorr sürekli sinirlenip el kol hareketleri yapıyor🙂 bu yüzden bayanlar erkeklerden daha dikktli ve iyi kullanıyor.

sahil kardeşinde nerden bulmuş uzak yerden aşiret falan olmasnlar şimdiden böyle dayatmalar zorlamalar olmaz ki

kızlar trendyoldan ceket almıştım lacivert şimdi geldi bedeni büyük üstelik rengide kırarmış geri iade edeceğim bidaha alışveriş yapmayacagm görüpte almak gerek

Sahilcim kardesin için çok erken 21 yaşında bir genç erkek biraz daha hayatını yaşasın sonrasında evlilik elbette oluyor annen yanına mı alacak gelini?

- - - Updated - - -

Aynı paraya Kotondan daha güzellerini alırsın indirime girmişler zaten iade et kuzum

Sahilcim kardesin için çok erken 21 yaşında bir genç erkek biraz daha hayatını yaşasın sonrasında evlilik elbette oluyor annen yanına mı alacak gelini?

- - - Updated - - -

Aynı paraya Kotondan daha güzellerini alırsın indirime girmişler zaten iade et kuzum

iade parası bnden degılmış iyi bari akşam üstü iade ederim nasipse bida kolay kolay almam kotonda gecen takım begndım pantolon ceket 150 demişti sanırım almadım ama aklım kaldı tam iş kıyafetıydı belki sezon sonu indirme girer.

kUZUM ben işe gelirken hep Kotondan giyiniyorum ve takipde ediyorum 30 liraya kot aldım çok kaliteli çıktı yıkandı ne rengi attı ne de başka birşey oldu yemekteki siyah elbisem Kotondan onu kışın almıştım kışın aldıgım zamanki fiyatı 69 liraydı şu andaki satış fiyatıda 69 lira hiç inmedi;bazı ürünleri indirime giriyor bazısı aynı kalıyor Bende kumaş pantolon begendim 70 liraya ama çok güzeldi ceketli takımlardada kısa bolero tarzındaki ceketleri çok begeniyorum

Geri