Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sağol canımm

armağancığım 1aylık oldu bile ne çabuk geçior yaw

sahilciim erkek babaları böyle ne yazıkki
sorumluluk vermiyorlar oğullarına
halbuki yaşı daha çok küçük
çalışıp parasını biriktirse kendiçabasıyla evlense
daha çok bilicek evliliğinin kıymetini ama babalarkıyamıyorlar oğullarına herşeyi yapmamız gerek gibi düşünüyorlar

Sahil'cim bencede karışmamak en iyisi, neticede büyükler işin içinde, en doğrusunu onlar bilir. Bardağın dolu tarafını görmek lazım, ailelerimize hep destek olduğumuz için bize minnet edebilecekleri bir durum yok ve en önemlisi vicdan açısından rahatız.

Armağancım bişey sorucam yaa, bebek rahim kanalına girmiş ve ilerlemiş, bu durum erken doğum riski oluştururmu? Gerçi 9. aya girdik ama 40 haftayı tamamlarmı sence?

zeynepcim valla her gün büyüyorr değişiyor

canım zaten 9.ayına girmissin erken gelebilir oğluşun biraz ama hiç mühim değil illa 40.hafta da doğcak diye kural yok

benim kızımda 38+4 de doğdu ama gayet sağlıklıydı

sen kendine cok dikkat et iş yapma cok dinlen sürekli

canım zaten 9.ayına girmissin erken gelebilir oğluşun biraz ama hiç mühim değil illa 40.hafta da doğcak diye kural yok

🙂 Hem dinleniyorum hem iş yapıyorum, balık hapları iştahımı açtı, bir yandanda bişiler atıştırıyorum.
Benim ve etrafımdakilerin içindeki ses, haftasını doldurmadan gelecek diyor, hayırlısı artık...

Canım ilk önce ev kullanışlı mı ona bir bak?Senin evin 2+1 di oturma odanda var alacaksan eger 3+1 al en azından bebek odası yapma şansın olur sitenin adresi varsa at bizde inceleriz
Hoşgeldin Armagan bebeiş napıo
Esen kurabiyelerini şimdi gördüm canım çok güzeller

canım almayı düşündüğüm ev 3+1 140 mt. evin içnde herşey 1.sınıf kalite yapılmış 2 banyosu var biri jakuzili mutfagı antıbakteriyel dolaplar desen bir okadr güsel en güselide kolidorda ve yatak odasında gömmeli dolapları var cok şık duruyor ve yer kaplamıyor evin 4 odasıda güneş alıyor iki balkonu var biri caddeye biri ormana bakıyor sitenn özel güvenliği havuzu parkı spor salonu hamamı var ücretsiz yararlanıcaz tüm bunlardan bni korkutan ödeme gücümüz

armagancım bn bebişinize gösterdiginiz özene bayıldım pastalar süsler doğum fotografcısıda cok özel bir ayrıntı bayıldım artk bbebiş hazırlıkları için seni rahatsız edebilirm habern olsun🙂

canım almayı düşündüğüm ev 3+1 140 mt. evin içnde herşey 1.sınıf kalite yapılmış 2 banyosu var biri jakuzili mutfagı antıbakteriyel dolaplar desen bir okadr güsel en güselide kolidorda ve yatak odasında gömmeli dolapları var cok şık duruyor ve yer kaplamıyor evin 4 odasıda güneş alıyor iki balkonu var biri caddeye biri ormana bakıyor sitenn özel güvenliği havuzu parkı spor salonu hamamı var ücretsiz yararlanıcaz tüm bunlardan bni korkutan ödeme gücümüz

Canım öneren kişi mütahitmi, madem ev çok güzel adam neden takasa istiyorki?

Canım öneren kişi mütahitmi, madem ev çok güzel adam neden takasa istiyorki?

emlakcı ikracm tanıdık benm ordan ev istedigimi biliyorr ehh sitedeki evleri satmak için takas düşünürz demişler sonuçta bnm evimide 75.000 alıp 80.000 satsalar kar die düşünüolar ama bn 80 den asagı vermeyı dusunmuorum yarın oglen konusucaz ınsallh hayırlısı olur ama evi gezdigimden bu yana aklımda kaldı gercekten içime sindi

Geri