Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kalp bna biraz klasik geliyor ama tercih senn tabi kuzum

kızlar buarada cuma günü babamn yeni aldıgı araba küçük bir kaza gecırmıs bu yüzden ablamn yanna büyük transit arabayla gittik babam yolda başım agrıyorgöremıorum önümdeki arabaları demeye başladı bana dedi sen geç kullan.dıorum bn kullanamam kullanırsın dedi mecburen geçtim direksiyonun başına (eşim pikap tarzı arabaları hıc kullanmadıgı ıcın o cesaret edemedi) neyse yollar cok virajlı ben virajı döndüm karsıdan dolmuş geliyor ayagımı frenden çekip kendimi saga atım buarada babaaa die cıglık atmısım burun buruna gectıkk arabayla bn ılk defa babamn yannda kornaya basarak öyle bir küfür etmişim ki elim ayagım titredi sesim bile titredi ilk defa bu kadr korktum babamla eşimde cok korkttu şükür ki atlattık şuara trafık kazaları yaz geldıgınden bu yana cok oluyor iyice korkar oldum trafige cıkmaya

Ayy Allah kormuş, buradaki insanlar yolun ortasında yürüyor, bisikletli çok, baya kaza atlattık, iyice paranoyak oldum. Arabayla dışarı çıkmak bile istemiyorum...

gelin kaynana didişmesi bitmez hiç armagancım hepsi böyle oğullarını paylaşmak istemiyor

eşim deil bn rahatıma düşkünüm birde gidecegim kişiler ailecek görüştüğümz kişiler eşim gönül rahatlıgıyla gönderiyor ama şöyleki yeni biri geldi yan odamıza artık o odaya giremiorum cünkü eşim adamı hiç sevmedi bu yüzden bni odaya gidemıyorum kız arkd.oldugu halde.

ikra diyecektim hahaha taktım armagana kafayı armaganda armagan :D:D

Ayy Allah kormuş, buradaki insanlar yolun ortasında yürüyor, bisikletli çok, baya kaza atlattık, iyice paranoyak oldum. Arabayla dışarı çıkmak bile istemiyorum...

ikra bnde trafkz kazası fobisi oldu sabah iş yerndeki cok sevdgımız bı ablann oglu kaza yapmış gittik ameliyata aldılar heryerınde kırık var şükür ki kafatasında bir sey yok cocgu o halde gördüm cok üzüldüm ALLAH yardımcısı olsun herkesn akıl fikir versin hız ve dikkatsızlık nelere mal oluyor

aslında araç kullanmak çok ta zor değil zor olan insanların sabırsızlığı siniri
eşimde hızlı süratlı kullanır aklım çıkar öyle kasarım ki eve girince kas katı kesilirim allah muhafaza kızıyorum araba almak istiyor dedim böylemi kullancan alırsın babayı 🙂

birbirini geçme hırsı offfffff allah korusun

hayırlısı olsun canımbenim
sözde sade birşeyler tercih et bence nişanda daha gösterişli olursun
Merhaba kızlar;

Kpss sınavı çok zormuş özellikle Türkçe paragraf metinleri çok uzunmuş dersaneye giden arkadaslarım bile zorlanmışlar.

Bizde söz yapmaya karar verdik.Sözden sonrada kışın nişan olucak.Söz tepsisi modellerinizi bekliyorum 🙂

- - - Updated - - -

İkracım Kuzenin sana arkadas olur hemde

aslında araç kullanmak çok ta zor değil zor olan insanların sabırsızlığı siniri
eşimde hızlı süratlı kullanır aklım çıkar öyle kasarım ki eve girince kas katı kesilirim allah muhafaza kızıyorum araba almak istiyor dedim böylemi kullancan alırsın babayı 🙂

birbirini geçme hırsı offfffff allah korusun

Burada araç kullananlar değil, yoldakiler dikkatsiz.
Resmen amcaları bekliyoruz kenera çekilsinler diye, bisikletliler birden arabanın önüne atlıyor, geçen hafta malum motorlu bir çocuğa çarptık. Allah muhafaza yaa, bişey olsa adam yerine koyup bize ceza verirler.

kızlar akrabamızı gördüm etroda babam akıllısı bir aya kalmaz bişeylero lur demiş kardeşim için ya milletten duyuyorum daha askerden geleli 1 ay oldu 21 yaşında elaleme anlatıyor amma sinir oslum teşvik ediyor erken dese neyse kız sıkıştırıyor kardeşimi isteyenim var bilmem gelen giden çok
babam birleşip toplantı yapalım diyor ne olcak böyle
birde diyor hemen emekli olurum 40000 gibi ibşey alcak emekli parası anca yeter ya dedim baba biz çalışıp herşeyimizi aldık ne şartlarda cepimde 1 tl olup eve yürüdüğümü hatırlıyorum çıkışmıyor diye ille erkek mi olmak lazım ev yaptın ettin bırak çalışsın biriktirsin hazıra konmasın aaa bakalım kız demiş ki ağustosta doğum günüm var gelin taşışalım aileler

kızlar akrabamızı gördüm etroda babam akıllısı bir aya kalmaz bişeylero lur demiş kardeşim için ya milletten duyuyorum daha askerden geleli 1 ay oldu 21 yaşında elaleme anlatıyor amma sinir oslum teşvik ediyor erken dese neyse kız sıkıştırıyor kardeşimi isteyenim var bilmem gelen giden çok
babam birleşip toplantı yapalım diyor ne olcak böyle
birde diyor hemen emekli olurum 40000 gibi ibşey alcak emekli parası anca yeter ya dedim baba biz çalışıp herşeyimizi aldık ne şartlarda cepimde 1 tl olup eve yürüdüğümü hatırlıyorum çıkışmıyor diye ille erkek mi olmak lazım ev yaptın ettin bırak çalışsın biriktirsin hazıra konmasın aaa bakalım kız demiş ki ağustosta doğum günüm var gelin taşışalım aileler

Erkek çocuklara daha fazla sorumluluk yüklemek gerekiyor, fakat bizim ailelerimiz yanlış yapıyor.
Bende annemin yol parasını karşılayayım diye düşündüm ilk etapta, sonra baktım anneme hiçbir masrafım olmamış, ilkkez yol parasını karşılayacak, 500 lirada benim için harcasın diye düşündüm. Çokmu kötüyüm ne 🙂

aynen ya parasını bulunu geçtim çok şükür ihtiyacım yok ama ne ablam ne ben yük olmadık çalıştı kettik kız canımızla kardeşim hayatında ilk kez çalışıyor daha mamaşını bile almadı babam bu kadar fedakar olmamalı işten çıkar bak bana der evet aynen ikra sorumluluk yüklemesi gereken yerde yanlış yapıyor

Geri