aşkkelebeği Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.321 pineapples' Alıntı: hayır ya şimdi sallandı kızlar hemde bayağı salladı Genişletmek için tıkla ... ALLAH korusun ya hemen haberlere bakim
pineapples' Alıntı: hayır ya şimdi sallandı kızlar hemde bayağı salladı Genişletmek için tıkla ... ALLAH korusun ya hemen haberlere bakim
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.322 Ay Allah korusun yarabbim çok korkunç çok korkuyorum depremde ölmekten
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 5 Aralık 2011 #3.323 elcintih' Alıntı: şopıdık iyiyim canım senide tanıdım hemencik nasılsın bakalım hayat aynı canım ya devam iş güç walla Genişletmek için tıkla ... bende aynı canım. iş güç devam işte. tesaduf' Alıntı: aa benim anam yapmıştı benim oturma odamda var🙂 Genişletmek için tıkla ... bilmemmi senin marifetli anacuğun yaptı. abajurunda var senin çok güzel 🙂) pineapples' Alıntı: kızlar deprem oldu duydunuzmu hissettim ben Genişletmek için tıkla ... pineapples' Alıntı: hayır ya şimdi sallandı kızlar hemde bayağı salladı Genişletmek için tıkla ... Ayy hiç hissetmedim ama başım dönüyo 15 dk dır filan niyeyse 🙁 Allah korusun ya 🙁(
elcintih' Alıntı: şopıdık iyiyim canım senide tanıdım hemencik nasılsın bakalım hayat aynı canım ya devam iş güç walla Genişletmek için tıkla ... bende aynı canım. iş güç devam işte. tesaduf' Alıntı: aa benim anam yapmıştı benim oturma odamda var🙂 Genişletmek için tıkla ... bilmemmi senin marifetli anacuğun yaptı. abajurunda var senin çok güzel 🙂) pineapples' Alıntı: kızlar deprem oldu duydunuzmu hissettim ben Genişletmek için tıkla ... pineapples' Alıntı: hayır ya şimdi sallandı kızlar hemde bayağı salladı Genişletmek için tıkla ... Ayy hiç hissetmedim ama başım dönüyo 15 dk dır filan niyeyse 🙁 Allah korusun ya 🙁(
B baldem Forum Okuru 5 Aralık 2011 #3.324 pineapples' Alıntı: hayır ya şimdi sallandı kızlar hemde bayağı salladı Genişletmek için tıkla ... Allah hepimizi korusun, kocalarımız da yanımızda değil şuanda ailede en uzak yerde olan benim, Allah korusun bişey olsa bu yakada tek başıma kalırım🙁
pineapples' Alıntı: hayır ya şimdi sallandı kızlar hemde bayağı salladı Genişletmek için tıkla ... Allah hepimizi korusun, kocalarımız da yanımızda değil şuanda ailede en uzak yerde olan benim, Allah korusun bişey olsa bu yakada tek başıma kalırım🙁
pineapples Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.325 armaganım' Alıntı: kandillinin sitesine baktım ama birşey yok eger olduysa 5dk içinde orda yazar kaç şiddetinde bide ne zaman oldugu en küçüğü bile yazıyor Son Depremler Genişletmek için tıkla ... 5,1 olmuş kızlar ege denizinde olmuş 10:17 geçe
armaganım' Alıntı: kandillinin sitesine baktım ama birşey yok eger olduysa 5dk içinde orda yazar kaç şiddetinde bide ne zaman oldugu en küçüğü bile yazıyor Son Depremler Genişletmek için tıkla ... 5,1 olmuş kızlar ege denizinde olmuş 10:17 geçe
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 5 Aralık 2011 #3.326 Huzur ve muhteşem hariç hepimiz burdayız galiba 🙂) Şu anda 14 üyemiz bu konuya göz atıyor. (14 kayıtlı üye ve 0 misafir.) ŞIPIDIK, akasya22+, armaganım+, aşkkelebeği+, baldem+, cikletimnerde+, elcintih+, esennruzgar+, mormenekşem+, nickimi kim yedi+, pineapples+, sahile uzan+, tesaduf+, twettysale+
Huzur ve muhteşem hariç hepimiz burdayız galiba 🙂) Şu anda 14 üyemiz bu konuya göz atıyor. (14 kayıtlı üye ve 0 misafir.) ŞIPIDIK, akasya22+, armaganım+, aşkkelebeği+, baldem+, cikletimnerde+, elcintih+, esennruzgar+, mormenekşem+, nickimi kim yedi+, pineapples+, sahile uzan+, tesaduf+, twettysale+
twettysale Yeni Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.328 Canım benim Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ikranurr' Alıntı: Slm kızlaar, size bir haberim var. Yarın muhtemelen hastanede lolucam o nedenle uğrayamayabilirim. Biliyorsunuz hepimiz bir aile olduk vee ailemize yeni bir üye katılıyor 🙂) HA-Mİ-LE-YİM Genişletmek için tıkla ...
Canım benim Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ikranurr' Alıntı: Slm kızlaar, size bir haberim var. Yarın muhtemelen hastanede lolucam o nedenle uğrayamayabilirim. Biliyorsunuz hepimiz bir aile olduk vee ailemize yeni bir üye katılıyor 🙂) HA-Mİ-LE-YİM Genişletmek için tıkla ...
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.329 yaptım kahvaltımı ya ama yine acıktım çubuk kraker aldırdım glin hadi kızlar çayda var
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 5 Aralık 2011 #3.330 Allah hepimizi cemil cümlemizi yangınlardan, sellerden, depremlerden bütün felaketlerden korusun inşallah .
Allah hepimizi cemil cümlemizi yangınlardan, sellerden, depremlerden bütün felaketlerden korusun inşallah .