Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

o an o kadar çaresiz kalıyorsunkı ellerin titrıyor
çöktum kaldım yere o anı hıc unutmucam
ve bence bızım apartmanda cok sağlam degıl zaten doguda nasıl olurkı
allah bılırde tabı
o ana butun hayatım gectı gozumun onunden bırde bebeğim

kızlar belki yanılş düşünüyorum Rabbim hayrlı ölümler versin ama bana sevdiklermin acısını yasatmasın öyle dua ediyorum haftasonu yine çok ölümler oldu bayılan eşler,analar yüreğim parçalandı

herkes aynı şekilde dua ediyor kelebek ama sözkonusu ölüm olunca insanoğlu aciz kalıyor, Rabbimden hayırlısını dileyelim her zaman.
annelerimiz babalarımız Rabbim bize evlat acısı gösterme diye dua ediyor
evlatlar Rabbim bana ana baba kardeş yar acısı gösterme diye

kelebek bende öyleyim
dua ederkende hep bnu diliorum
hep ölüm ne zaman yaşanıcak bilmiyorum ama geride kalmak istemiorum o yüzden ya önce öleyim ya da eşimle bölede dua ediyorum.
rabbimin işine karışmak gibi olmasın haşa ama çok zor dayanamam gibi gelior
hele dün incir reçeli filmini aldık izledik eşimle daha da kötü oldum çok zor ya
neyse duygusala bağlamıcam

ben dün eşime söyledm

kızlar bnde cumartesi menümü yazıyorum

brovnı kek
ıspanaklı borek
patates havuc salatası
mayalı acma resmlerı yarn eklerım cektım😀

baldem brovnı super oldu teskkr ederm tekrr

Anlatıyım canım benim zaten daha öncesinde de tanıdıgım birisiydi tabii ben nişanlıydım,nişanlımdan baskasını da gözüm görmedigi için onun bana olan ilgisini fark edememişim ben ayrıldım o ayrılık süreci içerisinde sürekli tlfonla konustuk.Hiç bir sekilde geri dönüşü yok bir daha barışmayacaksın konusması yaptı.Arıyordu biliyorsunuz o zamanlarda da hep yanımdaydı.Hersey çok ani bir sekilde gelişti.Hani bayanlar hisseder ya gözlerim açıldı sanırım ben de hissetmeye basladım.Çok olgun asla ve asla şımarık olmayan birisi.Çok kibar,çok ince tip olarak da dersiniz mutlaka eski nişanlımı gördünüz onun tamamen zıtını düşünün.Diksiyonu çok düzgün iş hayatında ki basarısı çok düzgün hayranımmm diyebilirim.Ama 3 gündür çok kötü bas agrısı çekiyorum.Sürekli aglıyorum kimse beni susturamıyor.Sehir değişikligi yapması gerekiyor ve ben bu sebepten dolayı çok üzgünüm.Dün kahve içiyoruz ben tutamıyorum gözlerimden yaslar akıyor dua ediyorum Allahım ne olur gitmesin diye bilmiyorum iyi degilim

uzak yere mi gitmesi gerekiyor🙁

kelebek bende öyleyim
dua ederkende hep bnu diliorum
hep ölüm ne zaman yaşanıcak bilmiyorum ama geride kalmak istemiorum o yüzden ya önce öleyim ya da eşimle bölede dua ediyorum.
rabbimin işine karışmak gibi olmasın haşa ama çok zor dayanamam gibi gelior
hele dün incir reçeli filmini aldık izledik eşimle daha da kötü oldum çok zor ya
neyse duygusala bağlamıcam

herkes aynı şekilde dua ediyor kelebek ama sözkonusu ölüm olunca insanoğlu aciz kalıyor, Rabbimden hayırlısını dileyelim her zaman.
annelerimiz babalarımız Rabbim bize evlat acısı gösterme diye dua ediyor
evlatlar Rabbim bana ana baba kardeş yar acısı gösterme diye

eşimde dün diyor ALLAH sıralı ölüm veriirse bn senden önce ölecegm dedm sus gözlerm doldu göstermsn kımseye amin

Geri