Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baldem tavukları haşlayıp dittin içine biraz bayat ekmek sarımsaklı yoğurt azda mayonez koydun dimi çerkez tavuğuna üztünede yağ yakıcam birazda maydonoz koyarım unutmazsam tabii 🙂 böle yapcam ben sen nasıl yaptın
baldem tavukları haşlayıp dittin içine biraz bayat ekmek sarımsaklı yoğurt azda mayonez koydun dimi çerkez tavuğuna üztünede yağ yakıcam birazda maydonoz koyarım unutmazsam tabii 🙂 böle yapcam ben sen nasıl yaptın
canım cevizi unutmuşsun🙂
ben tavuk etini haşlayıp dittim, 2 ince dilim beyaz ekmeğin icini biraz tavuk suyuyla ıslattım, 2-3 kaşık mayonez, sarımsak yoğurt ve ceviz ekledim karıştırdım üzerine zeytinyağ ve pul biber
dayısı kasenin dibini sıyırdı🙂
canım cevizi unutmuşsun🙂
ben tavuk etini haşlayıp dittim, 2 ince dilim beyaz ekmeğin icini biraz tavuk suyuyla ıslattım, 2-3 kaşık mayonez, sarımsak yoğurt ve ceviz ekledim karıştırdım üzerine zeytinyağ ve pul biber
dayısı kasenin dibini sıyırdı🙂
ivit birde ceviz
cevizim çok yok ama az içine koyarım rendeleyip.
bende yoğurt konuluyor die biliorum yaw bazı tariflerde yoğurt olmuor ama ben yoğurt yakıştırıyorum ble şeylere
kızlar bu akşam ki menüm tavuk ağırlıklı zaten
çerkez tavuğu pilav patates kızartması tavuk baget
bagetlerimi dün akşamdan marine ettim bugün pişiricem inş.
Baldemim saol bitanemm içimi ferahlattınız...o bi şey degil de ilk önce sende kahvaltı yapıyım ordan esene ögle yemegine geçiyim ordan kelebegim de akşam yemegimi yiyim döktüryorsunuz Masallah ya ....