esennruzgar Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2012 #33.481 sahil birde seninki herşeye maydanoz hee çok konuşuo insan yanında herhal ama napcan kocanın anası işte katlancan he ya benim burda kaynana kayınbirader görümce elti hepsi var yokluklarını aratmıolar
sahil birde seninki herşeye maydanoz hee çok konuşuo insan yanında herhal ama napcan kocanın anası işte katlancan he ya benim burda kaynana kayınbirader görümce elti hepsi var yokluklarını aratmıolar
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 13 Ağustos 2012 #33.482 sahile uzan' Alıntı: Al ibrini vur ötekine hepsi aynı ya acayipler benikinin acayip hyları var ama psikolojik yani kesin normalde iyi çekinir benden yaparmısın alırmısın ama bazen saçmalıyor Genişletmek için tıkla ... en iyi kaynana konuşamayan kaynana 🙂
sahile uzan' Alıntı: Al ibrini vur ötekine hepsi aynı ya acayipler benikinin acayip hyları var ama psikolojik yani kesin normalde iyi çekinir benden yaparmısın alırmısın ama bazen saçmalıyor Genişletmek için tıkla ... en iyi kaynana konuşamayan kaynana 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 13 Ağustos 2012 #33.484 Işte yerine göre konuşur boş bulundumu durmuyor sürekli 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2012 #33.485 esennruzgar' Alıntı: akşama dereotlu havuçlu pilav yapcemm Genişletmek için tıkla ... ben dün dereotlu mantarlı yaptım cnım mutlaka dene bir ara
esennruzgar' Alıntı: akşama dereotlu havuçlu pilav yapcemm Genişletmek için tıkla ... ben dün dereotlu mantarlı yaptım cnım mutlaka dene bir ara
nickimi kim yedi Hamiş Melek 14 Ağustos 2012 #33.488 günaydınnnnnnnnnnn bende uykusuzum şurda biryere yatsam hemen uyuyacağım
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2012 #33.489 günaydın kızlarrr aaaa kafa kız seni dizime yatırıp popona popona vurucm nerdesin sen